Hva er dette?

Arsenal «reddet» av UEFA-anke – Lacazette med mot Rennes

Arsenal skal ta inn 1–3 på Rennes i Europa League. TV2-kommentator Øyvind Alsaker mener det er fullt mulig.

 • Ole Kristian Strøm

Artikkelen er over ett år gammel

Her er torsdagens oddstips!

– Den gode nyheten for Arsenal er at Alexandre Lacazette – som var så god mot Manchester United – likevel ikke er suspendert. Og med Pierre-Emerick Aubameyang har de begge målscorerne tilgjengelig. Arsenal har nok offensiv kraft til å gå seirende ut av dette sammenlagt, mener Alsaker.

Han legger til at Arsenal også trenger Mesut Özil/Henrikh Mkhitarjan på sitt mest kreative.

– Det kan også bli tøft å holde nullen med Sokrates ute – han har vært solid som stopper sammen med Laurent Koscielny. Jeg vil si det er ganske åpent, men fullt mulig for Gunners å vinne med to eller tre mål på Emirates.

Fredag kan du sikre deg vanvittige 513 millioner kroner. Lever kupongen din gjennom Tipster!

Alexandre Lacazette skulle opprinnelig ha sonet sin tredje kamp etter det røde kortet i den første kampen mot BATE Borisov. Men UEFA reduserte denne uken straffen til to kamper – det har han allerede sonet med den andre kampen mot hviterusserne og den første mot Rennes.

les også

Arsenal-smell etter skjebnesvangre minutter i Europa League

Lacazette og Aubameyang spilte sammen da Ole Gunnar Solskjær opplevde sitt første liganederlag som Manchester United-manager sist søndag. Lacazette bidro både med en assist og det omdiskuterte straffesparket.

De har henholdsvis 12 og 17 seriemål til nå denne sesongen.

I Frankrike så det lovende ut da Alex Iwobi curlet inn 1–0 på Roazhon Park etter bare fire minutter. Men ting snudde raskt. Etter å ha fått sitt andre gule kort for kvelden måtte forsvarskjempen Sokrates forlate banen i det 42. spilleminuttet. Siden handlet alt om Rennes.

les også

Ulykksalig straffedrama for Arsenal mot Tottenham

Det siste målet ble satt inn av Ismaïla Sarr etter et vakkert angrep. Senegaleseren på 21 år har tre mål og tre assists for «Les Rouges et Noirs» og viste i den første kampen Arsenal hva han er god for som kantspiller. Han kom til Rennes fra Metz – for å spille på den samme plassen som Ousmane Dembélé hadde hatt et år tidligere.

– Vi er bare halvveis. Alt kan skje. Arsenal er fortsatt favoritter, sa Rennes-trener Julien Stéphan på BTs Europa League-show.

PS: Engelske medier mener å vite at Roma-angriperen Cengiz Ünder (21) blir Arsenals viktigste kjøpsobjekt til sommeren. Unai Emery har «bare» 450 millioner kroner å handle for – og det kommer man som kjent ikke så langt med i våre dager. Om Arsenal skulle komme til Champions League, er det ventet at han får mer på kjøpskontoen.

VGs tips: Hjemmeseier med 0–1-handikap

Arsenal står overfor en voksen oppgave ettersom de røk 1–3 i det første oppgjøret for en uke siden.

Vi likte hvordan London-klubben la den nedturen bak seg med en sterk 2–0-hjemmeseier over Manchester United på søndag. Det var den niende strake hjemmetriumfen i Premier League – i åtte av disse har Arsenal scoret minst to mål.

Rennes er ikke det helt store på utebane hjemme i fransk Ligue 1. Kun fire seirer på 13 matcher, forteller statistikken. Og de har holdt buret rent ved bare fire anledninger.

Vi tror Arsenal kan utnytte dette, og foreslår et hjemmespill med 0–1-handikap til 1,70 i odds. Spillet må kombineres. Spillefristen er kl. 20.55 og kampen vises på TV2 Sport 1.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Mer om

 1. Tippetips
 2. Europa League
 3. Arsenal FC
 4. Fransk fotball

Flere artikler

 1. Barca-lånet som Arsenal ikke bruker

 2. Solskjær skuffet over sjansesløseri: − Forskjellen på å vinne og tape

 3. Mourinho lo sist og best: Tottenham snudde til derbyseier

 4. Aubameyang scoret to, løftet FA-cuptrofeet - og mistet det i bakken

 5. Eurosports Arsenal-supporter: – Spark Emery før det er for sent

Fra andre aviser

 1. Arsenal opp på tredjeplass etter seier mot Newcastle

  Aftenposten
 2. Solskjærs dommerkritikk etter tapet: - Han vil bli skuffet

  Aftenposten
 3. Dette har ikke skjedd på ti år: Arsenal med drømmestart på sesongen

  Aftenposten
 4. Dette har ikke skjedd på ti år: Arsenal med drømmestart på sesongen

  Bergens Tidende
 5. Blytung start på 2020 for Solskjær: United ble herjet med av Arsenal

  Aftenposten
 6. Arsenal holder liv i Europa-drømmen: Stortalent feiret ny kontrakt med mål

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no