TROFÉSANKER: Alex Sandro (t.v.), her sammen med Douglas Costa (midten) og Mattia De Sciglio (t.h.) etter å ha vunnet Coppa Italia for kort tid siden. Foto: ALBERTO LINGRIA / REUTERS

Hevder Alex Sandro blir Mourinhos første store sommersignering

Han fikk ikke plass i Brasils VM-tropp, men Juventus’ Alex Sandro (27) skal ha en høy stjerne hos Manchester United-manager José Mourinho.

• Her er lørdagens oddstips

Det skriver The Times, som tidligere i uken meldte at den portugisiske manageren ønsker å hente Alex Sandro for å minske gapet mellom Manchester United og byrival City.

Det kan skje allerede kort tid etter at FA-cupfinalen er unnagjort, ifølge den britiske storavisen. Det vil i så fall gjøre Alex Sandro til klubbens første sommersignering i år.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Lørdag står Chelsea på motsatt banehalvdel når sesongens siste trofé i England skal deles ut, men én kamp virker allerede å være avgjort dem to imellom: Etter sigende har Manchester United slått London-klubben i kampen om signaturen til Alex Sandro.

les også

VGs United-analyse: Dette er Mourinhos problemer

Pluss content

Ifølge italienske Calcio Mercato skal 27 år gamle Alex Sandro ha blitt nektet en overgang til Chelsea forrige sommer etter at Juventus solgte både Leonardo Bonucci og Dani Alves.

Nå er det istedenfor Manchester United som virker som hans neste stoppested. Spilleren har ifølge The Times oppfordret sin klubb om å komme til enighet med De røde djevlene.

VG Live: Følg FA-cupfinalen fra 18.15 her!

Men det koster.

Juventus skal ha satt en prislapp på omkring 50 millioner pund for sin brasse, som for øvrig ble vraket fra Brasil sin VM-tropp.

les også

Arsenal og Manchester United tok farvel med Wenger og Carrick

Prislappen er omkring det samme som byrival City brukte på hver av både Benjamin Mendy og Kyle Walker i fjor sommer, men Mourinho ønsker ikke å nøye seg med bare 27 år gamle Alex Sandro, som i så fall er ventet å bekle den venstre backposisjonen til Manchester United.

Manchester United-manageren er også ute etter å styrke både midtforsvaret og den høyre siden av forsvaret, ifølge The Times.

les også

Ferdinand innrømmer: – Prioriterte Manchester United foran landslaget

VGs tips: Manchester United-seier.

I FA-cupfinalen møtes to lag som ganske så effektivt er i stand til å stoppe hverandre. Og her står det så mye på spill.

Manchester United har vunnet to av tre siste innbyrdes møter. Og har ikke sluppet inn mer enn ett mål på sine 16 seneste FA-cupmatcher. I åtte av disse kampene har Manchester-klubben holdt buret rent.

Vi tror The Red Devils vil være best på holde laget samlet i kveld. Så gjelder det «bare» og finne eller å skape lukene i den andre enden av banen.

Manchester United-oddsen står til 2,40, og spillstopp er kl. 18.10. TV3 viser kampen.

PS: Overgangsvinduet til Premier League-klubbene åpnet allerede 17. mai, men varer bare til 9. august. Det er for at alle tropper skal være klare til seriestart den 11. august.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder