SPILLER TROLIG: Anthony Annan kan gjøre seg uaktuell for Europa-cupspill dersom han er på banen for Stabæk i kveld. Foto: Bjørn S. Delebekk
SPILLER TROLIG: Anthony Annan kan gjøre seg uaktuell for Europa-cupspill dersom han er på banen for Stabæk i kveld. Foto: Bjørn S. Delebekk

Stabæk vurderer Annan-kjøp

FOTBALL

Anthony Annan (21) har imponert på lån i Stabæk. Bæringene vurderer å kjøpe fri Annan fra Start.

Publisert:

Sørlendingene utelukker ikke at de selger den ghanesiske landslagsspilleren til en norsk klubb.

- Stabæk har vist den interessen, men de må betale det en utenlandsk klubb ville gitt for Anthony, sier sports- og mediedirektør i Start, Svein Mathisen, til Fædrelandsvennen.

- Godt fornøyd

Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen innrømmer at bæringene tenker på å kjøpe ut midtbanespilleren.

- Vi utelukker ikke et kjøp, og er veldig godt fornøyd med det han har prestert. Det er ikke hensiktsmessig for oss kun å leie. At vi blir med på en verdiskapning sammen med Start, kan være en mulighet, sier Bohinen.

- Ikke diskutert salg

Med det mener han et kjøp der Start får sin prosentandel ved et eventuelt videresalg.

- Det er argumenter som diskuteres mellom kjøper og selger. Vi har skjønt at de får mer og mer interesse for spilleren, men vi har ikke diskutert salg med Stabæk ennå, sier Svein Mathisen.

Fædrelandsvennen har tidligere skrevet at det engelske agentfirmaet SEM skal ha om lag 50 prosent av inntektene ved et salg, men det er usikkert om selskapet fortsatt har rettigheter på spilleren.

Annan har spilt tosifret antall A-landskamper for Ghana. Internasjonale klubber som Chelsea, Borussia Dortmund og Caen skal alle ha midtbanespilleren på sin blokk.

Her kan du lese mer om