TIL BALLØYA: Cecilie Redisch Kvamme, her under VM i Frankrike i sommer, flytter til England. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Kilder til VG: Landslagsspiller Kvamme blir West Ham-spiller

Cecilie Redisch Kvamme (23) forlater Sandviken og blir Norges femte kvinne i Premier League, ifølge VGs opplysninger.

– Kan bekrefte at jeg har signert for en klubb i England, men mer enn det vil jeg ikke kommentere nå, skriver Kvamme i en SMS til VG.

Etter det VG erfarer skal et klubbskifte til London-klubben West Ham være i boks for 23-åringen.

Pål Hansen, styreleder i Sandviken, sier til VG at overgangen ikke er klar ennå. Men ifølge VGs opplysninger vil alt falle på plass i løpet av kort tid. Også NRK melder dette.

les også

Newcastle-eieren gikk fra «folkets mann» til forhatt – dette er tabbelisten

Pluss content

Fem i England

Kvamme var en del av den norske VM-troppen som tok seg til kvartfinale i sommer. Forsvarsspilleren fikk ikke spille, men har tre landskamper fra i vinter.

Fra før har Norge fire spillere i den engelske toppdivisjonen: Maren Mjelde, Maria Thorisdottir og Guro Reiten i Chelsea, samt Kristine Leine i Reading.

West Ham ble nummer syv i ligaen i fjor, mens det ble tap i FA Cup-finalen for Manchester City. Laget trenes av Matt Beard.

Tidligere har italienske AC Milan og franske Bordeaux vært interessert i 23-åringen. Kvamme er den andre profilen som vil takke for seg i Sandviken i sommer. Mandag ble Stine Hovland klar for nettopp AC Milan.

Sjekk Reitens mange ritualer:

Hegerberg til Roma

Fredag kom nyheten om Andrine Hegerbergs overgang til italienske Roma. 26-åringen, som er storesøster av Ada Hegerberg, forlater franske PSG. Hegerberg har signert på en avtale for to år med Hegerberg.

– Jeg kan ikke vente på å møte dere alle og komme i gang, sier Hegerberg til klubbens nettside. Fra før har John Carew og John Arne Riise spilt for klubbens herrelag.

Romas kvinnelag havnet på fjerdeplass – bak Juventus, Fiorentina og Milan – sist sesong.

Se Ada Hegerbergs finale-show her:

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder