Foto: Faksimile fra Mbappes Instagram-konto

Analyse-selskap: Hvert Mbappé-bilde er verdt 10 millioner

Kylian Mbappé (20) kan tjene 10 millioner kroner - på et eneste Instagram-bilde.

Her er tirsdagens oddstips

Det er analysegiganten Nielsen som hevder dette i en ny rapport om sportsstjerner under 25 år.

Den baserer seg på at 20-åringen, med nærmere 40 millioner følgere i sosiale medier, har den høyeste «reach» blant unge idrettsfolk.

På 2. plass følger Barcelonas Frenkie de Jong - men verdien pr. post han har er «bare» 2,3 millioner kroner, under en fjerdedel av franskmannen.

Paris Saint-Germain-spilleren har en voldsom kommersiell verdi. Han samarbeider i øyeblikket blant annet med klokkemerket Hublot og klesgiganten Nike.

I morgen er det hele 83 millioner kroner å hente Vikinglottos førstepremiepott. Husk å levere kupongen din før kl. 18.00 på onsdag!

les også

Pogbas sterke svar etter rasismehetsen

Det blir stadig mer vanlig at sponsorer bruker sine stjerners sosiale medier til å eksponere produkter og budskap. Ifølge Nielsen er altså Mbappé altså den av verdens unge idrettsstjerner som har størst verdi.

Foto: Faksimile fra Mbappes Instagram-konto

NBA-stjernen Giannis Antetokounmpo (24) følger på 3. plass, fulgt av fotballspillerne Matthijs de Ligt, Jadon Sancho og Christian Pulisic.

På 7. plass kommer den første kvinne, turneren Simone Biles, fulgt av Formel 1-føreren Max Verstappen.

Kylian Mbappé har ofte flere millioner «likes» på sine Instagram-bilder.

Foto: Faksimile fra Mbappes Instagramkonto

VGs oddstips: Hjemmeseier

Det er første kamprunde i gruppespillet - Champions League byr onsdag på nok en toppkamp allerede fra start. Begge lag skuffet kraftig i denne turneringen i forrige sesong ettersom begge overraskende ble slått ut av åttedelsfinalen.

For PSG sin del er det ingen hemmelighet at det er nettopp Champions League som prioriteres. De er så suverene hjemme i Frankrike at slik må det kanskje bli - de har åpnet lovende i fransk Ligue 1 med fire seirer på fem.

Real Madrid har den største CL-historien av disse to storklubbene, men to seirer og to uavgjorte mot overkommelig La Liga-motstand er bare godkjent av spanjolene.

Det er tunge fravær hos begge lag. PSGs Julian Draxler (mb), Neymar (a), Edinson Cavani (a) og Kylian Mbappé (a) er alle ute. For Real Madrid sin del mangler Sergio Ramos (f), Marcelo (f), Luka Modric (mb) og Asensio (a).

Et underspill kan være at begge lag scorer mål til 1,50 i odds. Men hovedforslaget vårt er hjemmeseier til 2,10 i odds. Spillestopp er onsdag kl. 20.55 og Viasport 1 viser kampen.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder