BESKJED: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær (til venstre) gir instruksjoner til innbytter Alexis Sanchez under mesterligaens åttedelsfinale mot Paris Saint-Germain på Old Trafford Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Sánchez slår tilbake: – De har snakket dritt om meg

Han har fått mye kritikk etter overgangen til Manchester United, men nå kan Alexis Sánchez få en etterlengtet opptur ved å vinne Copa América for tredje gang på rad.

Her er onsdagens oddstips!

Chileneren tok i bruk Instagram og siterte den puertoricanske reggaeton-artisten Farruko.

– De snakket dritt om meg. Og jeg holdt meg stille. Det er bare en som kan dømme, og han er der oppe, er beskjeden fra Alexis Sánchez, ifølge Daily Mail.

les også

Sánchez latterliggjøres: - I øyeblikket er han et problem

Kritikken har haglet mot den arbeidsomme teknikeren som herjet Arsenal. I Manchester United har han nemlig slitt med å finne tilbake til sitt eget toppnivå.

Fredag kan du sikre deg hele 90 millioner kroner på Eurojackpot. Husk å spille Eurojackpot!

– Han er ikke den Alexis Sánchez vi forelsket oss i i Arsenal, sa den tidligere United-spilleren Phil Neville på BBC Radio tidligere i år.

– Hva i helvete har skjedd med Alexis Sánchez? En av de bratteste formsviktene jeg har sett, skrev den anerkjente Daily Mail-skribenten Oliver Holt på Twitter.

Fått med deg denne godbiten?

les også

Sánchez får knallhard kritikk: – Han har ingen unnskyldninger

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sa følgende da han ble konfrontert med at Sánchez «virker å være ute av det».

– Det er ikke opp til meg… Jeg kan ikke gjøre noe med Alexis Sánchez, svarte Solskjær nærmest før spørsmålet var ferdig stilt.

– Når han får spille, må han finne seg selv. For vi vet at det finnes en kvalitetsspiller der, sa han videre.

les også

Alexis Sánchez må bryte forferdelig United-statistikk

Det har heller ikke gjort kritikken noe mildere at Alexis Sánchez er den best betalte spilleren i Manchester United.

Lønnen skal også ha skapt misnøye internt i klubben og skapt problemer i lønnsforhandlingene med blant andre David de Gea

En selvkritisk Sánchez henvendte seg til fansen og ba om unnskyldning etter sesongen.

– Personlig presterte jeg ikke så bra som jeg forventet på grunn av uforutsette skader, meldte chileneren, også da gjennom Instagram.

I 2015 var han mannen som avgjorde straffesparkkonkurransen i Copa América-finalen, og året etter var han nok en gang involvert da Argentina ble beseiret på samme vis for andre året på rad.

Denne sommeren har 30-åringen vært sentral på Chiles ferd mot det som kan ende i nok en finaleplass, dersom Peru beseires i semifinalen natt til torsdag.

VGs tips: Chile-seier

Chile har vunnet fire av fem siste kamper i et forsøk på å vise at det er liv i laget etter at de skuffende nok ikke klarte å kvalifisere seg for VM i Russland 2018. Det virker rett og slett som at laget har tatt seg sammen.

Peru har avansert til nattens Copa America-semifinale ved å score i en av sine fire kamper så langt. Peruanerne klarte å holde nullen mot Uruguay, hvillket er solid. Men røk 0–5 for Brasil, og scoringer er altså mangelvare.

Vi ser for oss et kampbilde der Peru vil kjøre på overganger og at Chile vi ha ballen mest. Hjemmeoddsen er spilt ned til 1,72. Spillestopp er kl. 02.25 og Viasport 1 viser matchen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder