SLITER: Ole Gunnar Solskjær på vei inn i garderoben etter tapet for Newcastle sist helg. Foto: Richard Sellers / PA Photos

Owen: – Virker nesten som Solskjær ikke vet hva som er galt

Tidligere Manchester United-spiss Michael Owen (39) er ikke spesielt imponert over gamleklubben eller manager Ole Gunnar Solskjær (46).

Etter å ha sett tapet mot Newcastle mener Owen at bare en håndfull av spillerne som startet er god nok til å spille for Manchester United.

– I den førsteelleveren er det bare tre eller fire som burde være United-spillere i fremtiden, sier Owen til Premier League Productions ifølge Manchester Evening News.

Owen, som var i Manchester United mellom 2009 og 2012, er også kritisk etter å ha hørt den norske managerens oppsummering etter tapet sist helg.

– Jeg holdt på å falle ut av stolen da jeg hørte Ole Gunnar Solskjær i intervjuet etter kampen. Det virker nesten som han ikke vet hva som er galt. Når jeg ser på den troppen så ser det jo ut som de bare blir dårligere. Hvor skal dette ende? Spør han.

Til Solskjærs forsvar skal det nevnes at Luke Shaw, Victor Lindelöf, Aaron Wan-Bissaka, Paul Pogba og Anthony Martial alle var skadet og sto over Newcastle-kampen. De ville nok alle vært i en startellever.

les også

Lyon-sjefen om Mourinho: – Han har valgt en annen klubb

Mark Bosnich (47) var keeper i Manchester United i to perioder og spilte med Ole Gunnar Solskjær. Nå er han ekspert for Fox Sports News i Australia - og han er en smule bekymret.

– Ikke vinner de fotballkamper om dagen og de spiller ikke spesielt god fotball heller. Tidligere har det vært mye snakk om tomrommet da Sir Alex Ferguson ga seg. Men nå har tre managere fått sjansen. Ole Gunnar Solskjær er den fjerde. Jeg skjønner at alle er utålmodige, men de må være tålmodige. Hvis det fortsetter som nå, så har man ikke noe valg. Jeg tror ikke klubben er der nå.

Bosnich viser til den verste bortestatistikken på 30 år og at klubben nå er to poeng unna nedrykk.

– Ville fortsatt med Solskjær

– Da må de virkelig vurdere hvordan man skal gå videre. Da tenker jeg på spillerrekrutteringen. Og der skal jeg være ærlig. Den har vært veldig dårlig de siste tre-fire årene.

Til de som mener Solskjær har fått nok tid og bør sparkes, er beskjeden denne:

– Jeg er selvsagt påvirket av at jeg er en tidligere lagkamerat med Ole Gunnar Solskjær, men jeg ville fortsatt med ham. Han var ikke bare en spiller i verdensklasse, men han var det som menneske også. Du kan ikke bytte manager hver gang man sliter. Da vil man få 10 managere på tre år. Fortsett med Solskjær, fastslår Mark Bosnich.

– Så er det selvsagt en grense også for han, slik det var for José Mourinho. La oss telle opp om 20 kamper. Da er det spilt 28. Er Manchester United tredje sist så har ikke klubben noe valg.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder