Koscielny mister trolig fotball-VM etter å ha røket akilles

(Atletico Madrid – Arsenal 1–0) 12 minutter ut i Europa League-semifinalen gikk Arsenals Laurent Koscielny i bakken og måtte bæres ut på båre. Nå mister han høyst sannsynlig VM i Russland.

– Det ser ikke bra ut. Det er akillesen som er røket. Kanskje får vi noen gode nyheter, men de første indikasjonene er ikke bra, sa Wenger etter kampen.

32-åringen har slitt med akillesen over lengre tid. Hendelsen skjedde i oppgjøret mellom Arsenal og Atlético Madrid torsdag kveld.

Franskmannen gikk i bakken uten at noen var i nærheten og slo hånden umiddelbart i bakken i smerte. Han mottok behandling i over fire minutter før han ble båret av banen.

Lagkamerat i sommer, men motstander torsdag, Antoine Griezmann var raskt borte hos landsmannen for å høre hvordan det gikk med stopperen.

Det var i fjor høst at Koscielny annonserte at han gir seg på landslaget etter VM i Russland.

Ifølge Norsk Helseinformatikk er operasjon den mest vanlige behandlingsmetoden om senen er helt avrevet. Foten kan ikke belastes fullt før åtte uker etter operasjonen. Full rehabilitering er regnet å ta mellom tre og fire måneder.

VM i Russland starter allerede om 42 dager.

LANDSMANN: Antoine Griezmann er borte å sjekker tilstanden til Laurent Koscielny i Europa League-oppgjøret mellom Arsenal og Atlético Madrid. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder