LADER FOR RETURKAMP: Nicklas Bendtner og Rosenborg skal ut i en svært viktig kamp denne uken - returoppgjøret mot islandske Valur.
LADER FOR RETURKAMP: Nicklas Bendtner og Rosenborg skal ut i en svært viktig kamp denne uken - returoppgjøret mot islandske Valur. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG

Danske medier: Bendtner kliner til med dansk modell

FOTBALL

På sin Instagram-profil viser Nicklas Bendtner (30) frem det som skal være hans nye flamme, den danske modellen Philine Roerstorff (24).

Publisert:

«Jeg elsker deg for alltid», er teksten Roerstorff har lagt på sin Instagram-story, på et bilde av at hun selv og Bendtner holder hender.

Rosenborg-profilen har selv delt flere bilder av de to på sin Instagram-profil.

Roerstorff er datter av den tidligere danske landslagsspilleren i håndball, Jens Erik Roerstorff. 25-åringen er tilknyttet modellbyrået Scoop Models.

Flere av bildene paret har delt i sosiale medier de siste dagene, er fra Trondheim. Rosenborg spiller returoppgjør mot islandske Valur hjemme på Lerkendal onsdag. Trønderne ligger under med 1–0 fra første kamp.

I mai ble det for øvrig bekreftet at Bendtner hadde blitt kjæreste med den newzealandske modellen og skuespilleren Reanin Johannink. De to overvar en tenniskamp i Parken, mellom Caroline Wozniacki og Venus Williams.

I etterkant av kampen bekreftet RBK-spissen at han og Johannink var et par.

Nå skriver altså danske medier, deriblant BT, at det er Roerstorff som er Bendtners nye flamme. På sin Instagram-story delte Roerstorff nylig et bilde av de to som kysser. Ingen av dem har utover bildene bekreftet at de er et par.

Her kan du lese mer om