GIFTET SEG: Her er Lionel Messi (i midten) sammen med sin kone Antonella Roccuzzo (t.v.), sønnen Thiago og foreldrene Celia Cuccittini og Jorge Horacio Messi. Foto: ANDRES PREUMAYR / AFP

Messis mor: – Har sett ham lide og gråte

Lionel Messi (30) er preget av kritikken mot spillet hans på landslaget, hevder hans egen mor.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

I et intervju gjengitt av Aftonbladet forteller superstjernens mor, Celia Cuccittini, åpenhjertig om sønnens private følelsesliv.

les også

Ronaldo overrasker med geiteskjegg: Tolkes som nytt Messi-stikk

For til tross for en gyllen karriere med fem Gullballer og 32 titler med Barcelona, er det ikke bare fryd og gammen for Lionel Messi, skal man tro moren.

Hun forteller om en sønn som preges av kritikken mot prestasjonene på det argentinske landslaget, der han kun har vunnet én tittel (OL i 2008) og tapt tre store finaler (VM og to ganger Copa América). Til tross for at han selv hevder at han «ikke tar seg nær av kritikken».

les også

Hører Ronaldo med i dette selskapet?

– Vi har sett ham lide og gråte, sier Cuccittini.

– Vi lider

– Hans store drøm er å vinne VM-gull med Argentina. Han ville gjort hva som helst for å lykkes med det, sier hun.

les også

Christian Eriksen neppe til Barca: Mot dobbel lønn i Tottenham

Messis spill for Argentina har igjen blitt kritisert etter at han misbrukte et straffespark i uavgjortkampen mot Island lørdag. Negativiteten går inn på familien hans, forteller moren.

– Vi lider av kritikken som Leo får rettet mot seg. Når folk sier at han ikke brenner for det, og at han bare spiller på landslaget fordi han ser på det som en forpliktelse, så gjør det vondt for meg som mamma og for oss som familie. Heldigvis finnes det mange som likevel alltid gir ham kjærlighet, og det betyr veldig mye, sier Cuccittini.

VGs tips: Uavgjort

Argentina klarte altså «bare» 1–1 mot Island i første VM-kamp, mens Kroatia imponerte mer ved å slå Nigeria 2–0. Nå møtes de to favorittene i gruppen til en kamp som allerede kan ende med at Kroatia blir gruppevinnere.

Til tross for at de har geniale Messi på laget, er vi – basert på Island-kampen, men også hele kvalifiseringen – usikre på om argentinerne er gode nok til å slå et godt Kroatia-lag.

Vi anbefaler et spill på uavgjort til 3,10 i odds. Kampen vises på NRK 1. Spillestopp er klokken 19.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder