FØLELSESLADD: Jürgen Klopp er ikke redd for å vise følelser på sidelinjen. Her fra 4–0-seieren mot West Ham. Foto: CARL RECINE / REUTERS

Klopp tar Manchester City-stjerne i forsvar

Liverpool-manager Jürgen Klopp kaller de som fryder seg over Kevin De Bruynes skadesmell for drittsekker.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

• Her er mandagens oddstips

Manchester City må klare seg uten stjernespiller Kevin De Bruyne i flere måneder, men Jürgen Klopp, sjefen på det eneste laget som, ifølge VGs tips, kan utfordre City om gullet, synes ikke noe om personer som jubler for skaden fordi den svekker den regjerende seriemesteren.

– For å være ærlig, så er de som tenker slik, om en situasjon som denne, drittsekker, sier Klopp til Sky Sports, ifølge Liverpool Echo.

– Slik er ikke jeg. For det første ønsker jeg ham absolutt alt det beste. Jeg elsker denne spilleren, og da jeg var i Dortmund og han i Chelsea, ønsket jeg ham desperat. Men da ville ikke José (Mourinho) gi ham til meg, fortsetter Liverpool-manageren.

Tipster gir deg ferske oddstips - hver dag

Klopp tror imidlertid ikke City vil lide altfor stor nød på grunn av de mange valgmulighetene til City-manager Pep Guardiola. Han nevner Riyad Mahrez, Bernardo Silva, Phil Foden og Ilkay Gündogan.

les også

Mourinho skylder på tabber etter pinlig tap

– Ingen trenger å bekymre seg for Manchester City og deres kvaliteter. Men vi ser ikke på andre lag. Vi prøver bare å gjøre det beste ut av vår egen situasjon, og forhåpentligvis funker det, sier Klopp.

PÅ KRYKKER: Kevin De Bruyne fulgte Citys kamp mo Huddersfield fra tribunen. Foto: Dave Thompson / TT NYHETSBYRÅN

Manchester City har vist at de har klart seg greit uten Kevin De Bruyne (valset over Huddersfield med sifrene 6–1 søndag), og mandag er det Liverpool sin tur til å forsøke å ta sin andre trepoenger på like mange forsøk.

VGs tips: Vinner med to eller mer

les også

Tottenham-stjerne risikerer to år i militæret

Crystal Palace, som havnet midt på Premier League-tabellen i vår, er motstander, og også de har fått en god start med 2–0 over et svakt Fulham i runde én. Å være effektive mot nyopprykkede Fulham er én ting - å slå et imponerende Liverpool-lag er en mye tøffere oppgave.

Skal Liverpool vinne PL-gullet må de glemme den hangen de har til å rote bort poeng mot lag som typ Crystal Palace. I fjor mistet Liverpool hele 19 poeng mot de seks nederste PL-lagene, ifølge Guardian. Vi tror laget erkjenner dette, og går for en klar borteseier til 2,00 i odds. Sjekk ellers målscorerspill på Salah, Firmino eller Mané nærmere kampstart.

TV 2 Sport Premium er din venn om du vil se kampen. Spillestopp er 20.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder