ØNSKET FLERE STEDER: Even Hovland, som her intervjues på pressetreff før Norges møte med Kypros, skal fredag møte Molde. Han er også ønsket i Russland. Foto: Scanpix

Hovland bekrefter Molde-møte

(VG Nett) Even Hovland (22) og agent Jim Solbakken skal fredag i møte med Ole Gunnar Solskjær og Tarje Nordstrand Jacobsen for å diskutere de personlige betingelsene.

Stein-Erik Stormoen
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Det bekrefter Solbakken overfor Romsdals Budstikke.

- Jeg kan bekrefte at jeg og Even skal møte Tarje Nordstrand Jacobsen og Ole Gunnar Solskjær fredag. Da skal vi diskutere de personlige betingelsene i tilbudet fra MFK. Så får vi se utfallet av disse samtalene senere på dagen, sier han til rbnett.no.

Overfor Sogn Avis bekrefter også Hovland selv at møtet finner sted fredag og at han samtidig får sjansen til å se på forholdene i byen og klubben.

VG Nett-leser:Da mangler bare Molde en klassespiss før vi kan ta de alvorlig når de skal spille CL.Diskuter med andre her!

Ifølge lokalavisen skal Molde være villige til å betale om lag åtte millioner kroner for Hovland.

Samtidig melder TV 2 at russiske Anzji skal være villige til å betale midtstopperen åtte millioner kroner i årslønn. Russerne skal ha sagt seg villige til å bla opp hele 17-18 millioner kroner for Sogndal-spilleren.

Han understreker at det for ham handler om å gjøre det riktige valget for karrieren. Skal han velge trygghet i Molde eller eventyr i Russland?

- Usikkerhetsmomentene er mange. Språket, kulturen, hverdagslivet. Men jeg har merket meg at målene renner inn hos Anzji og at de åpenbart trenger forsterkninger bak. Til gjengjeld sørger Samuel Eto'o og medspillerne hans for en rekke fulltreffere den rette veien, sier Hovland til TV 2.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder