Solskjær roser 17-åring: - Minner meg om Giggs

(Manchester United - Inter 1–0) Mason Greenwood (17) sammenlignes med Ryan Giggs av Ole Gunnar Solskjær etter å ha blitt matchvinner mot Inter.

– Han vært med oss på A-laget noen måneder nå, vi ser at selvtilliten hans vokser. Han minner meg litt om hvordan det var med Giggs. Vi kan ikke sende han ut på lån, i mine øyne er han god nok til å være i troppen vår, sa Solskjær om Greenwood etter seieren mot Inter, ifølge Manchester Evening News.

Kampen mellom Ole Gunnar Solskjærs Manchester United og Inter var jevn svært lenge, og den første omgangen var det heller ikke de største sjansene som ble servert i varmen i Singapore.

I andre omgang kom derimot sjansene alle hadde ventet på. På fire minutter kom tre store muligheter på rappen, to fra Manchester United og én fra Inter. Den største signert United Nemanja Matic. Serberen stanget en god corner fra Marcus Rashford i stanga og ut.

Slik knuste United Leeds:

les også

Solskjær lover bedring på topp: – Forventer at de blir bedre

Ny Greenwood-scoring

Solskjær byttet ut hele laget gjennom kampen, og én av de som kom på var 2001-modellen Mason Greenwood. Han fikk sitt første mål for A-laget i forrige treningskamp mot Leeds tidligere denne uken, og etter 76 minutter dukket han også opp mot Inter.

Samir Handanovic reddet et frispark fra Ashley Young, men returen snappet Greenwood opp. Han trakk seg elegant forbi Joao Mario før han plasserte ballen i lengste til 1–0 for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United.

Fire minutter senere dukket han opp igjen. Greenwood møtte et innlegg på første stolpe, og fikk en fot på ballen som dalte i en fin kurve i tverrliggeren.

les også

Manchester United vartet opp med festfotball mot Leeds

FRYSEBOKSEN: Selv om det var varmt i Singapore satt Romelu Lukaku i den såkalte fryseboksen. Dagens motstander, Inter, er en klubb han er sterkt linket til. Foto: WALLACE WOON / EPA

Ingen Lukaku i troppen

En som ikke var med i kamptroppen som møtte Inter lørdag, var United-spissen Romelu Lukaku. Han har den siste tiden vært linket til nettopp Inter.

Inter-sjefen Antonio Conte la ikke skjul på hans fascinasjon for spissen før oppgjøret mot Manchester United.

– Jeg prøvde å hente han til Chelsea når jeg var der. Alle vet at jeg liker han godt, men realiteten er at han er Manchester United-spiller nå, sa Conte.

Gjennom kampen ble Lukaku filmet ved et par anledninger, og hver gang så han like misfornøyd ut der han satt på benken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder