PÅ JOBB: Ole Gunnar Solskjær ankommer Manchester Uniteds treningsfelt i en svart Range Rover torsdag morgen. Foto: Eamon and James Clarke / Eamonn and James Clarke

Solskjær slår tilbake mot Sánchez-rykter

MANCHESTER (VG) Britisk presse har denne uken meldt at Ole Gunnar Solskjær (46) ønsker å kvitte seg med den høytlønnede og underpresterende stjernen Alexis Sánchez (30). Nå slår manageren tilbake mot spekulasjonene.

Enkelte medier har gått så langt som å hevde at Solskjær har vurdert å sende Sánchez på reservelaget.

– Alexis er så profesjonell. Han kommer på jobb hver eneste dag og jobber virkelig hardt. Han har lyst til å være en del av dette. Jeg ser disse historiene om at han har blitt satt på reservelaget og alt sånt. Selvfølgelig har han ikke det, sier nordmannen på fredagens pressekonferanse.

les også

Solskjær-grepene som kan forvandle Manchester United: – Ti ganger bedre

– Han er en del av vår tropp og er en veldig, veldig god spiller. Han har trent i tre uker nå, så han er noen uker bak resten, men han er veldig nær av å være en del av det. Vi forventer at han skal lykkes i denne klubben. Han har kvalitet, sier Solskjær.

Han sier at ettersom klubben ikke har flust av angrepsspillere, så kan chileneren komme til å spille «mange flere kamper enn dere tror».

Fersk episode av vårt nye Premier League-program fra Manchester:

Alexis Sánchez har foreløpig ikke spilt for Manchester United denne sesongen, ettersom han har trent seg opp etter en skade han pådro seg i sommerens Copa América med Chile.

The Times var blant avisene som denne uken meldte at Sánchez ønsker å forlate Manchester United før det europeiske overgangsvinduet stenger den 2. september.

Juventus, Napoli, AC Milan og Inter har blitt nevnt som mulige destinasjoner, ettersom Sánchez fortsatt har et godt rykte i Italia, der han herjet for Udinese fra 2006 til 2011.

les også

Solskjær hylles for Pogba-behandling: – Et mesterstykke

Daily Mail melder fredag at det kan bli nærmest umulig for United å kvitte seg med Sánchez, ettersom han er Premier Leagues best betalte spiller, og at prestasjonene hans de siste årene ikke gir andre klubber grunn til å betale ham dyre dommer i lønn.

Solskjær forteller at planen er å fase inn Sánchez ved å gi ham gradvis mer spilletid utover høsten, og at det skal arrangeres flere treningskamper bak lukkede dører for blant annet å gi angrepsspilleren kamptrening, i likhet med den brasilianske midtbanespilleren Fred, som heller ikke har vært kampklar etter sommeren.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder