...også agent Flod forteller at han sliter med å komme i kontakt med West Ham-spissen

TOK IKKE UT CAREW: Drillo mener John Carew må bytte klubb for å være aktuell for landslaget i fremtiden og kommer ikke gjennom når han slår på tråden til spissen. Foto: Scanpix

Drillo: - Carew tar ikke telefonen når jeg ringer

ULLEVAAL/OSLO (VG Nett) Egil «Drillo» Olsen (69) har ikke profil på Facebook og mener det er grunnen til at han ikke kommer i kontakt med sin vrakede stjernespiss John Carew (32).

 • Øyvind Herrebrøden
 • Mikal Aaserud
 • Wegard Bakkehaug
 • Stein-Erik Stormoen

Artikkelen er over åtte år gammel

Da landslagssjef Egil Olsen presenterte troppen til privatkampen mot Nord-Irland på skuddårsdagen, uttalte han rett ut at han mener John Carew (32) bør skifte klubb. Han har vært i West Ham siden i fjor sommer.

- Har du snakket med ham selv?

- Nei, ikke så lett å snakke med ham, skjønner du. For jeg er ikke på Facebook, sier Drillo til VG Nett, og avslører dermed at det ikke har vært en optimal ringetone mellom de to i det siste til tross for dårlig dekning på topp.

Les også: Drillo ber vraket Carew bytte klubb

- Tar han ikke telefonen når du ringer?

- Nei, han gjør ikke det. Men det tror jeg ikke bare er når jeg ringer, sier Drillo - og smiler.

Kanskje kan løsningen være Twitter. I ettermiddagstimene tirsdag ytret West Ham-spissen - etter først å ha snakket opprømt om kveldens toppkamp mot Southampton - følgende melding på sin konto:

«Til de som lurer hjemme :) Er fortsatt motivert, må bare bli kvitt noen småskader og få trent skikkelig foppall igjen :)»

Så fulgte han opp med:

«Hvor lang tid d tar gjenstår å se.. men forhåpentligvis snart :)»

Ikke snakket med Big Sam

- Er det et problem?

- Nei, nå har jeg ikke for vane å ringe alle spillerne som ikke
blir tatt ut. Det kan bli mange, sier Egil Olsen - og ler fortsatt.

- Har du snakket med Allardyce (West Ham-manager Sam) om John?

- Nei, jeg har ikke det. Jeg registrerer at han ikke spiller. Til og med at han ikke alltid sitter på benken, en gang. Ser du på det siste året til John, har han spilt relativt lite. Det er synd. De kvalitetene han representerer, hadde vært bra å ha på landslaget. Men han må være i form, sier Drillo til VG Nett.

- Hva er grunnen, tror du?

- Det må du spørre John selv om, i hvilken grad han har guts og eventuelt vilje til å komme tilbake igjen. Det vet jeg ikke.

Flod slår på tråden

Carew-agent Per A. Flod sier til VG Nett at også han sliter med å komme i kontakt med Lørenskog-karen.

- Når John er i Norge så tar han aldri telefonen. Mobiltelefonene hans ringer absolutt helt tiden. Jeg tror han ganske konsekvent ikke svarer noen gang. Han har bare stengt seg ut fra det. Jeg har etablert visse rutiner, men det kan fortsatt gå en hel dag før jeg får tak i han, sier Flod, som lover å formidle kontakt mellom Drillo og Carew.

- John har ingenting i mot å snakke med Egil Olsen, men med mindre det er moren eller søsteren som ringer, og John ikke har lagret nummeret, tar han den aldri. Jeg tar gjerne en prat med Drillo, så skal vi finne en eller annen rutine slik at han når frem.

Les også: Alle landslagets kvalikkamper skal gå på gratiskanaler

Flod mener Carews telefonnummer har funnet veien til for mange personer, og at journalister, venner, venninner, familie og fans ringer til spissen.

- Han har gitt telefonnummeret til altfor mange mennesker og det er for mange som vet om det. Vi kan ikke gjennomføre en middag på to timer i London en gang uten av John har minimum tredve oppringninger, sier Flod.

«Mos» er ikke med

En annen spiss som røk ut fra forrige tropp, da Norge var med i King's Cup i Thailand, var fersk FC København-spiss Mustafa Abdellaoue (23).

- Han var ikke langt unna. Nå er ikke han noen Carew-type. Han ligner mer på broren sin (Moa). Men det kryr ikke av gode spisser i dette landet, sier Drillo.

- Var «Mos» nærmere enn Carew når det gjaldt å komme med i denne troppen?

- Det har jeg ikke lyst til å rangere, svarer Drillo.

VG Nett har, i likhet med Drillo og agent Flod, forsøkt å få tak i Carew uten å lykkes...

Les også

Mer om

 1. Herrelandslaget fotball

Flere artikler

 1. Slapp av Drillo, nå lover Carew å ringe

 2. Drillo ber vraket Carew bytte klubb

 3. Drillo gir opp Carew: - Tolker det som at det er slutt

 4. Pluss content

  Carew: – Tenk deg, det kunne blitt Ronaldinho og meg ... og det er helt sant

 5. Vålerenga i Carew-samtaler

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder