VRAKES: Britiske medier spår at ingen av disse spillerne (fra venstre: Alli, Rooney og Kane) kommer til å starte kampen mot Slovakia mandag kveld. Foto: Alle foto: REUTERS

Spår engelsk gambling: - Vraker Rooney, Kane og Alli mot Slovakia

Ifølge britiske medier kommer Roy Hodgson til å gjøre hele seks endringer fra forrige startellever til laget som møter Slovakia. Kaptein Wayne Rooney er blant de som benkes.

Publisert:

Det skriver blant andre The Guardian, The Mirror og The Independent. Alle avisene melder at trener Roy Hodgson kommer til å la noen av sine stjernespillere hvile i en kamp England bør vinne for å sikre gruppeseieren.

Hvilke nasjoner går videre?

I tillegg til å benke Wayne Rooney, starter Tottenham-fireren Harry Kane, Dele Alli, Kyle Walker og Danny Rose på sidelinjen. En siste endring som spås er at Raheem Sterling vrakes. Sistnevnte har fått kritikk for sin svake innsats så langt i turneringen.

Hvem er det da som kommer til å utgjøre de 11 håpefulle mot Slovakia? Rapportene melder følgende startoppstilling:

England (4-3-3): Hart - Clyne, Smalling, Cahill, Bertrand - Henderson, Dier, Wilshere - Sturridge, Vardy, Lallana

Historien viser: Endring i laguttak gir suksess

STARTER: Her jubler Jamie Vardy og Daniel Sturridge for førstnevntes 1-1-scoring mot Wales. Da kom begge inn fra benken, men mot Slovakia melder britiske medier at de starter. Foto: Bjørn S. Delebekk VG

Hart, de to stopperne, Dier og Lallana er dermed de eneste som får fornyet tillit.

Sturridge og Vardy, som begge scoret mot Wales, kommer inn sammen med Wilshere, Henderseon, Clyne og Bertrand.

Om Wayne Rooney har fått beskjed om at han blir droppet i mandagens kamp mot Slovakia, er uvisst. Uansett virker det ikke som om han har lagt trener Roy Hodgson for hat. Det engelske landslagets mestscorende spiller gjennom tidene håper Hodgson fortsetter å lede britene etter mesterskapet.

– Selvfølgelig, som spillere, ønsker vi at han skal bli, men det er opp til sjefene, sier Rooney på en pressekonferanse søndag.

– Man må ikke glemme hvor mange unge spillere han har introdusert i troppen de siste fire årene. Det sa man at var et problem før, fortsetter han.

Fikk du med deg? Lille Albanias store EM-triumf - nå venter neglebiting

Hodgson så ifølge TalkSport ut til å bli litt brydd av spørsmålene om sin egen fremtid.

– Jeg bestemmer ikke over hva andre folk gjør og ikke gjør. Synes du at jeg skal avgjøre hva sjefen min velger? spurte Hodgson retorisk.

– Faktum er at sjefen min gjør det sjefen min vil og jeg akter, som en ansatt, å være en ansatt inntil jeg ikke lenger er ønsket som det, fortsetter han.

Les også: Hodgson med syrlig svar til journalist

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder