Hevder Real Madrid er gal etter 16-åringen

Hovedoppslag i Spanias største sportsavis

- Dra til Madrid, Martin

Spanias største sportsavis vier hele dagens forside til
Martin Ødegaard (16). Og Madrid-pressen føler seg sikker på at supertalentet velger Real Madrid.

  • NTB

Artikkelen er over fem år gammel

– Dra til Madrid, lyder tittelen i fete bokstaver på Marcas forside. Også undertittelen bærer budskap om hvor mye Ødegaard er ønsket i den spanske hovedstaden:

– Gal etter en gutt på 16 år.

Videre skriver Marca at det er et uvanlig trekk av Real Madrid å ville hente en unggutt som Ødegaard fra utlandet. Men det er liten tvil om at storklubben – akkurat nå – ligger først i køen blant dem som sikler etter Fotball-Europas mest omtalte talent.

DENNE ER LEDIG, MARTIN: I spillergarderoben til Real Madrid på Santiago Bernabeu er plass nr. 16 ledig. Foto:Cornelius Poppe,NTB Scanpix

Marca virker også overbevist om at alt ligger til rette for at Strømsgodset-juvelen blir Real-spiller i løpet av januar. Avisen poengterer at 16-åringen har trent med Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane, lært treningsfeltet på Valdebebas å kjenne, møtt klubbpresident Florentino Pérez og sett lokaloppgjøret mot Atlético Madrid sammen med klubbens representanter.

Dro hjem i går

I går kveld landet Martin Ødegaard i Norge i privatflyet fra Madrid. Det kommer neppe til å bli skrevet mindre om den norske midtbanemannen de kommende ukene. Blant andre skal Bayern München være svært interessert i å hente den talentfulle tenåringen.

Inne i avisen har Marca også viet en side til Ødegaard, blant annet til et bilde av ham, faren Hans-Erik og agenten Tore Pedersen fra onsdagens kamp.

Avisen skriver at Ødegaard nå må bruke de neste dagene på å bestemme seg, og at han trolig må velge mellom tre klubber: Bayern, som kan tilby mest penger. Ajax, med sin politikk for å bry seg om unge spillere. Og Real Madrid, som alltid forsøker å vinne med de beste som finnes.

Ifølge Marca er det sannsynlig at Ødegaard først forlater Strømsgodset til sommeren, da for en overgangssum på rundt 4 millioner euro (36 millioner kroner).

PS! Martin Ødegaard dro rett fra Madrid og hjem til en prøve i treningslære ved fotballinja ved Drammen videregående skole.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder