Hevder Real Madrid er gal etter 16-åringen

Hovedoppslag i Spanias største sportsavis

- Dra til Madrid, Martin

Spanias største sportsavis vier hele dagens forside til
Martin Ødegaard (16). Og Madrid-pressen føler seg sikker på at supertalentet velger Real Madrid.

  • NTB

Artikkelen er over fem år gammel

– Dra til Madrid, lyder tittelen i fete bokstaver på Marcas forside. Også undertittelen bærer budskap om hvor mye Ødegaard er ønsket i den spanske hovedstaden:

– Gal etter en gutt på 16 år.

Videre skriver Marca at det er et uvanlig trekk av Real Madrid å ville hente en unggutt som Ødegaard fra utlandet. Men det er liten tvil om at storklubben – akkurat nå – ligger først i køen blant dem som sikler etter Fotball-Europas mest omtalte talent.

DENNE ER LEDIG, MARTIN: I spillergarderoben til Real Madrid på Santiago Bernabeu er plass nr. 16 ledig. Foto:Cornelius Poppe,NTB Scanpix

Marca virker også overbevist om at alt ligger til rette for at Strømsgodset-juvelen blir Real-spiller i løpet av januar. Avisen poengterer at 16-åringen har trent med Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane, lært treningsfeltet på Valdebebas å kjenne, møtt klubbpresident Florentino Pérez og sett lokaloppgjøret mot Atlético Madrid sammen med klubbens representanter.

Dro hjem i går

I går kveld landet Martin Ødegaard i Norge i privatflyet fra Madrid. Det kommer neppe til å bli skrevet mindre om den norske midtbanemannen de kommende ukene. Blant andre skal Bayern München være svært interessert i å hente den talentfulle tenåringen.

Inne i avisen har Marca også viet en side til Ødegaard, blant annet til et bilde av ham, faren Hans-Erik og agenten Tore Pedersen fra onsdagens kamp.

Avisen skriver at Ødegaard nå må bruke de neste dagene på å bestemme seg, og at han trolig må velge mellom tre klubber: Bayern, som kan tilby mest penger. Ajax, med sin politikk for å bry seg om unge spillere. Og Real Madrid, som alltid forsøker å vinne med de beste som finnes.

Ifølge Marca er det sannsynlig at Ødegaard først forlater Strømsgodset til sommeren, da for en overgangssum på rundt 4 millioner euro (36 millioner kroner).

PS! Martin Ødegaard dro rett fra Madrid og hjem til en prøve i treningslære ved fotballinja ved Drammen videregående skole.

Les også

Mer om

  1. Strømsgodset IF
  2. Spansk fotball

Flere artikler

  1. Nå er Ødegaard Madrids «minste galáctico»

  2. Zidane ble nøkkelen til Ødegaard-kjøpet

  3. Hevder Ødegaard signerer i løpet av få dager

  4. Ødegaard-sagaen fra A til Å

  5. Marca: - Ødegaard har bedt om mer tid

  6. Real Madrid-journalist: – Vet at Ødegaard er fornøyd med klubben

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder