Neymar senket Manchester United

(Barcelona - Manchester United 1-0) Neymar (25) fortsatte den gode sesongoppkjøringen. Etter kampen blåste José Mourinho nytt liv i Zlatan-ryktene i britiske medier.

Publisert:

Kun fem dager etter at brasilianeren danset seg elegant forbi hele Juventus-forsvaret, utgjorde han forskjellen mellom Manchester United og Barcelona da lagene møttes i Washington natt til torsdag norsk tid.

Etter en drøy halvtime forsøkte Lionel Messi å sende Neymar alene med David De Gea, men pasningen ble stoppet av Antonio Valencia.

Høyrebacken fra Ecuador klarte imidlertid ikke å stokke føttene, Neymar stjal ballen fra ham og scoret enkelt fra kort hold.

I britiske medier handlet det meste imidlertid om Zlatan Ibrahimovics mulige Old Trafford-retur etter skadeoppholdet.

– Vi har brukt mye penger på en spiss på grunn av det som skjedde med Zlatan. Vi kan ikke tillate oss å være uten en sterk spiss de første seks månedene av sesongen, sa Mourinho etter kampslutt.

Britisk presse tolket dette som et stort hint om at svensken blir i Manchester-klubben.

Så du? Her er Manchester United best i klassen

Se Neymars herlige dribleshow mot Juventus her:

Koblet til PSG

Den lynraske teknikeren fra São Paulo har i sommer blitt hyppig koblet til en overgang til fransk fotball og Paris Saint-Germain.

Flere medier meldte i helgen at franskmennene var villige til å utløse Neymars utkjøpsklausul, på nært to milliarder kroner.

Se også: Madrid og Monaco enige - Mbappé kan sette rekord

Begge lag stilte tilnærmet toppet fra start i det som er Uniteds siste kamp før de drar til Oslo for å møte Vålerenga søndag.

– Det var en åpen kamp, og vi forsvarte oss dårlig, oppsummerte Mourinho ifølge The Guardian.

Se også: Mourinho kårer Spurs til overgangsvinneren

Claudio Marchisio scoret to da Juventus slo PSG i natt:

Mens Barcelona byttet ut samtlige spillere utenom keeper Jasper Cillessen, lot José Mourinho trioen Romelu Lukaku, Paul Pogba og Marcus Rashford spille samfulle 90 minutter.

Lukaku fikk én stor mulighet til å sende engelskmennene i ledelsen da han ble servert av Rashford fra kanten. Belgieren klarte imidlertid ikke å få til en ordentlig avslutning inne foran mål, og etter Lukaku-sjansen var det Barcelona som styrte moroa i den amerikanske hovedstaden.

Etter en sjanserik første omgang med høyt tempo, døde kampen litt ut i takt med alle utskiftningene i andre omgang.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder