FØLGER TCHOYI: Somen A Tchoyi ble klar for østerriske fotball for kort tid siden. Nå forsvinner også Anthony Annan (venstre). Foto: Scanpix
FØLGER TCHOYI: Somen A Tchoyi ble klar for østerriske fotball for kort tid siden. Nå forsvinner også Anthony Annan (venstre). Foto: Scanpix

Annan: - Tre engelske klubber vil ha meg

Stabæk-juvelen ønsker seg til Premier League

FOTBALL

Anthony Annan (21) kan forsvinne fra norsk fotball allerede i sommer. Ifølge ghaneseren er tre engelske Premier League-klubber interesserte.

Publisert: Oppdatert: 24.05.08 16:12

Det røper Annan i et intervju med den engelske avisen Lancashire Telegraph i dag.

- Agenten min jobber hardt for meg, og han sier mye om at det er store muligheter for en overgang til Premier League i sommer, så jeg ser frem mot å prøve meg der, sier Anthony Annan.

Han er på utlån i Stabæk frem til sommeren, og er fortsatt Starts eiendom.

- Han (Agenten) har fortalt meg at Blackburn, Bolton og Middlesbrough alle er interesserte, sier midtbanespilleren, som av avisen blir omtalt som «Den nye Essien».

- England førstevalget

Annan spilte sentralt på midtbanen sammen med nettopp Chelseas Michael Essien under vinterens Afrika-mesterskap.

Ifølge Annan er det også aktuelt å flytte til både Spania og Frankrike.

- Førstevalget mitt er England, men jeg vil også vurdere Frankrike eller Spania, sier Annan, ifølge avisen som holder til i Blackburn.

Bekrefter interesse

Starts sportsdirektør Svein Mathisen bekrefter at klubber fra alle de tre nevnte landene er interessert i ghaneseren.

- Jeg snakker jevnlig med flere agenter og opplever at det er stor interesse for Anthony. Men foreløpig er det ingen klubber som har kommet med konkrete henvendelser til Start, sier Mathisen til Fædrelandsvennen.

Anthony Annan har imponert for Stabæk denne sesongen. Bærums-klubben har derfor sagt at de har lyst til å kjøpe fri Start-spilleren. Start har svart at Stabæk må betale det en eventuell utenlandsk klubb er villig til å betale.

Dersom Annan forsvinner fra Stabæk blir han den andre midtbanespilleren laget mister denne sesongen. Somen Tchoyi ble klar for østerrikske Red Bull Salzburg for kort tid siden.

Her kan du lese mer om