Sportskalender

Gå til
SCORING: Fredrik Midtsjø (t.h.) kunne juble for nettkjenning lørdag. Her fra en kamp i januar da Galatasaray møtte Fenerbache.

Midtsjø scoret sitt første for Galatasaray

(Galatasaray–Adana Demirspor 2–0) Fredrik Midtsjø dunket til og scoret sitt første Galatasaray-mål i tyrkisk fotball. Etterpå tok det helt av på tribunene.

Publisert:

Det gikk mot poengtap for serielederen i egen storstue, men i det 86. minutt kom Midtsjø fra dypet og sendte en markkryper hardt i nettmaskene. Trønderen knallet til på en løs ball utenfor straffefeltet.

Euforien blant publikum og i Galatasaray-leiren var enorm. Det var Midtsjøs første scoring siden overgangen fra nederlandske AZ Alkmaar i fjor sommer.

Husker du denne stygge taklingen på Midtsjø?

29-åringen entret gressteppet som innbytter tolv minutter før målet. Det kom i hans første opptreden etter å ha vært ute med en lårskade i noen uker.

Åtte minutter på overtid doblet Nicolò Zaniolo til 2-0 på et straffespark.

Også på Adana Demirspor er det nordmenn. Jonas Svensson spilte hele kampen, mens Fredrik Gulbrandsen fikk et kort innhopp på tampen.

Galatasaray har vunnet 15 av sine 16 siste oppgjør i tyrkisk eliteserie. Tapet i rekken kom rett før landslagspausen (1-2 for Konyaspor). Istanbul-klubben topper tabellen ni poeng foran byrival Fenerbahçe, som har to kamper mindre spilt.

Slik så det ut da Martin Ødegaard og Arsenal slo Leeds lørdag:

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no