City-stjernen innrømmer: – Vi må ta av oss hatten for Liverpool

Kyle Walker (29) mener at motstanderne kan ha funnet ut av hva Manchester City driver med. Derfor er det 11 poeng opp til Liverpool på Premier League-tabellen.

Her er våre oddstips!

– Vi må bare ta av oss hatten for Liverpool, sier han ifølge Mirror.

– De har vært fantastiske og har all ære av det. De fortjener å være på topp, men det er ikke over før det er over, sier Manchester City-stjernen.

Mens Liverpool har avgitt bare to poeng til nå, har Manchester City gitt fra seg hele 13. Det betyr 11 poengs forskjell når 14 ligarunder er spilt.

Vikinglotto er nå oppe i 162 millioner norske kroner i førstepremiepott! Trykk her for å levere spillet ditt!

– Det er trolig sånn at motstanderne finner ut av oss. Eller motstanderne er blitt bedre. Vi er fortsatt det samme laget. Vi har endret oss veldig lite. Vi har en profesjonell mentalitet.

les også

Manchester City får refs etter ny smell

– Vi må bare ta kamp for kamp, ta tre poeng og komme videre til neste kamp, sier Kyle Walker.

Sist ble det 2–2 mot Newcastle i en kamp der City tilsynelatende hadde alle poengene inne. Newcastle klarte uavgjort til tross for at de hadde ballen bare 23 prosent av tiden.

Manchester Evening News skriver at Kyle Walker etter kampen holdt en oppildnende tale til sine lagkamerater. «Jeg ser på dere karer, dere er familien min», sa Walker blant annet.

– Jeg sa at «vi må trekke sammen» og få troen til å gå videre.

Walker mener at det trengs en vinnerrekke enda lenger enn de 14 kampene de hadde sist sesong, om de skal sette press på Jürgen Klopps Liverpool. Han mener også at City kan slå hvem som helst.

les også

Ballon d’Or: Messi for sjette gang - vant foran van Dijk

– Poengforspranget blir større. Vi vet at vi har evnen til å gjøre som vi har gjort de to siste sesongene. Dette er en god test for oss.

Kyle Walker mener at sist sesongs duell mot Liverpool var «søtere» enn sesongen før - da City vant som de ville.

På spørsmål om hva Pep Guardiola sier, svarer Walker:

– Selv om vi avgir poeng, så tror han fortsatt på oss. Jeg har aldri sett en manager som har så mye tro på og tillit til et lag som han har.

les også

Her er Liverpool bare nummer 30 i Europa

VG-tips: Begge lag scorer til 1,90 i odds.

* Etter to strake 3-0-seirer gikk Burnley på et 0-2-hjemmetap for Crystal Palace på lørdag. Skuffende å ryke på en slik mine, men totalt sett tror vi Burnley har all grunn til å være fornøyd med sesongen.

* Hjemmelaget befinner seg på en imponerende 10.plass, og bare i tre kamper i høst har de gått målløse av banen. Ashley Westwood (mb) er kvitt karantene, men sliter med en lyskeskade.

* Manchester City ledet to ganger borte mot Newcastle, men rotet bort seieren senest (2-2). Angrepsspillet ble så altfor puslete, og forsvarsarbeidet var til dels naivt. Dette var den syvende strake kampen City ikke maktet å stenge buret (alle turneringer). Her soner Ilkay Gündogan (mb) og Sergio Agüero (a) er fremdeles skadet.

* Vi ser for oss at begge lag er revansjesugne, og prøver et Begge Lag Scorer-spill. Borteoddsen i et HUB-spill til 1,24 er nemlig i tynneste laget.

Du må spille før kl. 21.10. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool22211052143864
2Manchester City23153564273748
3Leicester City23143648232545
4Chelsea2312383930939
5Manchester United239773627934
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder