UVISS FREMTID I START: Trener Stig Inge Bjørnebye kan være ferdig som Start-trener i løpet av kvelden. Foto: Kjell Inge Søreide

Start vil ha Bjørnebye-avklaring i dag

Presset trener møter ledelsen i Kristiansand

KRISTIANSAND/OSLO (VG Nett) I løpet av kvelden kommer etter all sannsynlighet avklaringen på om Stig Inge Bjørnebye fortsetter som Start-trener.

  • Fridtjof Nygaard
  • Vidar Enerstvedt
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL


- Det beste for Start er å ha en avklaring på plass i løpet av kvelden, sier daglig leder Harald Andersen til VG Nett tirsdag ettermiddag.

Stig Inge Bjørnebye er ventet til byen i løpet av ettermiddagen for å møte ledelsen i sørlandsklubben.

Harald Andersen opplyser at det finnes to alternativer. Enten fortsetter Stig Inge Bjørnebye som Start-trener med full tillit i resten av serien. Eller så blir det en annen løsning.

Hardt presset

Stig Inge Bjørnebye er under sterkt press som trener for den kriserammede klubben, som ikke har vunnet en eliteseriekamp siden 11. juni.

Tidligere tirsdag skrev VG Nett at både supporterne og sponsorlauget «Club 21» er frustrert over treneren.

- Jeg avventer dagens hendelser før jeg vil kommentere noe. Jeg tror det kommer til å skje noe i løpet av dagen, sa «Menigheden»-talsmann Rolf Eivind Berntsen i formiddag.

- Club 21 er frustert over situasjonen når det gjelder sportslige resultater og en del av de valgene Stig Inge Bjørnebye har gjort, sier Kurt Mosvold, leder av Club 21 til Fædrelandsvennen.

VG Nett følger saken.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder