NÆRMER SEG SPURS: David Beckham nærmer seg en avtale låneavtale med Tottenham og kan debutere for London-klubben mot hans tidligere arbeidsgiver Manchester United. Foto: John Stillwell, Ap

NÆRMER SEG SPURS: David Beckham nærmer seg en avtale låneavtale med Tottenham og kan debutere for London-klubben mot hans tidligere arbeidsgiver Manchester United. Foto: John Stillwell, Ap

- Beckham villig til å gå ned i lønn

(VG Nett) David Beckham skal være villig til å så godt som halvere lønnen sin for å sikre en låneavtale med Tottenham.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Forhandlingene mellom Tottenham og LA Galaxy forventes å fortsette, og nå har den tidligere landslagskapteinen og Manchester United-stjernen sagt seg villig til å gå ned i lønn for å sikre en overgang, melder The Guardian.

Beckham ble verdenskjent i løpet av sine ti år i Manchester United, og har siden den gang vært en av verdens største fotballstjerner.

Beckham har en lønn på rundt 1,2 millioner kroner i uken, og LA Galaxy krever at Tottenham betaler en stor del av denne summen. Det skal ikke London-klubben være villig til å betale, men nå skal altså 35-åringen være villig til selv å gå ned i lønn for å sikre en avtale.

Les også: Beckham på plass i London

Tottenham er også ute etter å forlenge låneavtalen en måned, men California-klubben skal stå på at de ønsker superstjernen tilbake 10. februar.

Mandag ankom Beckham Nord-London, og er ventet å delta på sin første Spurs-trening i dag.

Den tidligere United- og Real Madrid-stjernen spilte sin siste Premier League-kamp i 2003 mot Everton. Nå kan han gjøre comeback mot gamleklubben Manchester United på White Hart Lane søndag.

Ute etter Neville

Harry Redknapp skal også, ifølge The Guardian, være ute etter Beckhams tidligere lagkamerat i Manchester United og Everton-kaptein, Phil Neville.

VGD: Diskuter Beckhams overgang her!

Neville er tenkt å erstatte skadde Tom Huddlestone, ettersom Wilson Palacios og Sandro ikke har imponert. Forhandlingene med Everton er ventet å fortsette i dag. Neville har 18 måneder igjen av sin kontrakt med Liverpool-klubben.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder