GLEDER SEG: Blackpool-kaptein Charlie Adam gleder seg til å få spille foran legenden Kenny Dalglish. Foto: Barrington Boombs, Pa Photos

GLEDER SEG: Blackpool-kaptein Charlie Adam gleder seg til å få spille foran legenden Kenny Dalglish. Foto: Barrington Boombs, Pa Photos

- Fenomenalt å vite at Dalglish ser på deg

Liverpool ute etter revansj mot Blackpool

(VG Nett) Blackpool-kaptein Charlie Adam mener det er en ære å spille foran legenden Kenny Dalglish.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

- Dalglish er en av de beste spillerne som har spilt for Skottland og Liverpool, så det er fenomenalt å vite at han står der på sidelinja og følger med deg, sier Adam til Blackpools hjemmeside.

VG Live: Blackpool-Liverpool kl. 21.00

VG Live: Ipswich-Arsenal kl.20.45

- Jeg tror han vil ha en betydelig effekt i garderoben deres. Han er en stor person i klubben, med en personlighet som vil få deres spillere til å heve seg, fortsetter den skotske Blackpool-kapteinen.

- Vi vet dette blir en tøff kamp mot Liverpool, fordi de har en ny manager og de vil være klare for kamp, fortsetter han.

Første kamp siden 1998

Kenny Dalglish er tilbake i Premier League for første gang siden 1998, når han leder Liverpool mot Blackpool på Bloomfield Road.

Dalglish kom til Liverpool i 1977 og spilte 355 kamper frem til 1990. I 1985 tok han over som manager i klubben, før han i 1991 trakk seg fra sjefsstolen på Anfield.

VG Nett-leser:King Kenny har vært mye involvert med reservelaget og kjenner nok spillerne der bedre enn både Rafa og Roy, så kanskje Pacheco får en sjanse nå?Diskuter kampen her!

Senere førte han Blackburn til Premier League, før han forlot klubben i 1995. To år senere fikk han jobben som manager i Newcastle, men etter kun èn sesong fikk han sparken. Nå er han altså tilbake i det gode selskap, igjen som Liverpool-manager.

TROR PÅ TORRES: Kenny Dalglish har troen på at Fernando Torres skal finne tilbake til toppformen. Foto: Martin Rickett, Pa Photos

Liverpool tapte 1-2 hjemme mot Blackpool i oktober og når Kenny Dalglish vil ha fokus på kampen, og ikke se g selv.

- Vi må være klare, og sørge for at vi ikke kommer hjem fra Blackpool, med samme resultatet som vi fikk på Anfield, sier Dalglish til Sky Sports.

I tillegg skal Liverpool forsøke å reise seg etter 1-3 tapet mot Blackburn for en uke siden. Vertene står med to strake tap i Premier League, men står likevel med like mange poeng som Liverpool på tabellen.

Dagens oppgjør på Bloomfield Road er det først mellom de to klubbene siden 1970, den gang endte det 0-0.

Vil hjelpe Torres finne magien

Dalglish sier han vil hjelpe Fernando Torres å finne tilbake til Liverpool-magien spissen tidligere har vist.

- Jeg har kjemperespekt for Fernando, ikke bare som fotballspiller, men også som person. Da han signerte for Liverpool begynte han å studere klubbens historie og tradisjon. Han satte seg virkelig inn i det, sier den nyansatte Liverpool-manageren Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

Torres står kun med seks ligamål på 18 kamper denne sesongen.

- Jeg kan gi han råd, og prøve hjelpe han på alle mulige måter, fortsetter Dalglish.

Les også: Keepertabbe ødela for Birmingham

Liverpool-manageren ønsker også å ta bort noe av presset fra stjernespissen, og påpeker at er viktig at alle står frem.

- Det er viktig at vi får mest mulig ut av alle spillerne, ikke bare Fernando.

Kampen mellom Blackpool og Liverpool er kveldens eneste i Premier League. Arsenal skal likevel også i aksjon. De møter Ipswich til semifinalekamp i Ligacupen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder