LANDSLAGSSTJERNE: Caroline Graham Hansen, her fra før VM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland i april. Foto: Jostein Magnussen

Nyoperert Norge-stjerne serverte frieri-fleip fra sykesenga

Caroline Graham Hansen (23) har hatt en alt annen enn perfekt oppladning til VM-kvalifiseringskampen mot Irland om fire dager.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

For mandag la Norge-stjernen ut et bilde på Instagram story som kan ha fått landslagssjef Martin Sjögren til å sette formiddagskaffen i halsen.

«Avslutter sesongen med stil», skriver Graham Hansen på et bilde av seg selv i sykeshussengen.

Lest denne? Graham Hansen oppløst i tårer etter finaletapet

Skjermet - brudd i finger

Etter å ha vært skadet siden Champions League-finalen for snaue to uker siden har hun tatt fotball-livet med ro. Hun har gjennomført noen gode treningsøkter, trent litt alternativt, men søndag skulle hun komme seg ordentlig igang også i kamp før det braker løs med VM-kvalifisering mot Irland på fredag.

Hennes Wolfsburg har allerede vunnet serien, men møtte Köln til siste seriekamp. Det ble et 20 minutter langt innhopp som kostet mer enn det smakte.

– Jeg hadde bare vært på banen i ett minutt da jeg skulle skjerme en vekk en spiller. Så ble fingeren sittende fast i drakten hennes. Da jeg ikke fikk den løs gikk det galt. Det endte med at fingeren stod feil vei - og senere viste det seg at den var brukket, sier Graham Hansen til VG.

Dermed ble det operasjon mandag morgen.

– Nå var det bare ringfingeren. Det er ingen som skal fri med det første, så det går fint, sier 23-åringen - og ler godt.

Les også: Graham Hansen om VIF-hatet: - Vokst opp med rivaliseringen

KNEKTE FINGEREN: Caroline Graham Hansen smiler tappert fra sykesengen i Tyskland. Foto: Caroline Graham Hansen (graham95), Instagram

Tøff oppgave

Hun bedyrer at det ikke skal være noe problem å reise på landslagsssamling og skal i utgangspunktet sette seg på flyet på vei mot Irland tirsdag.

– Det er det som er målet mitt. Hvis jeg og fingeren føles bra, så drar jeg, sier Graham Hansen - på spørsmål om hun kan garantere at hun spiller.

Dersom hun spiller dobbeltlandskampen mot Irland, 8. og 12. juni, varsler hun en tøff oppgave for de norske damene. Nederland topper gruppen med 13 poeng på fem kamper. Irland ligger på andreplass bare tre poeng bak.

Norge har en kamp mindre spilt enn begge de to nasjonene og står med ni poeng. Gruppevinneren går rett til VM-sluttspillet i 2019. De fire beste toerne gjør opp seg imellom om én gjenværende plass til verdensmesterskapet.

– Det er et tøft lag å møte. De er bra defensivt. Godt organisert. Så vi er avhengige av å spille en god kamp. Men jeg er sikker på at vi skal slå dem dersom vi spiller mot vårt beste, sier Graham Hansen.

Les også: Hegerberg med ny superkontrakt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder