FLYT: Eidsvold Turn har hatt mange gode opplevelser på fotballbanen denne sesongen. Her feirer de en scoring mot Strømsgodset 2 i sesongen. Foto: Bjoern Hytjanstorp

Dette er Norges eneste herrelag uten serietap

Eidsvold Turn er det eneste herrelaget som fortsatt er ubeseiret i serien på de fire øverste nivåene i landet.

Artikkelen er over ett år gammel

– Vi har hatt en veldig fin sesong. Vi har prestert bra og i de kampene hvor vi ikke har vært på vårt beste, har vi fortsatt hatt marginer og flyt, oppsummerer trener Joakim Dragsten til VG.

Etter 15 seriekamper står blåtrøyene med 12 seirer, tre uavgjort og ingen tap.

Null serietap gjør Eidsvold Turn unike i Eliteserien, OBOS-ligaen, de to 2.-divisjonsavdelingene og de seks 3. divisjonsavdelinger.

– Vi stiller alltid godt forberedt til kamp, og har trenere som holder oss skjerpet. Med en kombinasjon av et solid forsvar, og en angrepsrekke med flere strenger å spille på, har vi hatt gode forutsetninger til å vippe kamper i vårt favør, sier Robin Hofer Dahl.

les også

Forsvarernes store skrekk: Her er breddefotballens storscorere

Pluss content

Hele veien uten tap?

Han er nå lagets mest målfarlige spiller med ni seriemål, etter at Thierry Dabove gikk til Raufoss i sommer. Dabove herjet i 3. divisjon avdeling 2 med 12 mål før sommerpausen.

– Vi har gjort en god jobb i sommer med å forsterke oss, men å erstatte en som har scoret 12 mål på nesten like mange kamper er vanskelig. Vi har litt flere strenger å spille på nå, men Thierry ga oss en veldig x-faktor, sier trener Dragsten.

GLADE GUTTER: Her jubler Stian Teksum for scoring mot Kråkerøy. Nummer ni er Jonatan André Teigland, og helt til venstre kan vi skimte kaptein Jon Erik Økland (nummer 10). Foto: Bjoern Hytjanstorp

les også

Nærmeste bortekamp er 188 mil unna for Bjørnevatn: – Vi håpet på dette

Spørsmålet er om laget kan gå hele sesongen uten tap.

– Det er kanskje mye å be om, men hvorfor ikke? Vi har vært flinke til å holde troppen frisk og rask, så da er vi vanskelig å slå, men vi forventer ikke noe som helst. Det er tøffe kamper, sier Dragsten.

– Ja, det kan vi. Nå har vi jo kommet litt over halvspilt sesong uten tap. I tillegg kommer de største konkurrentene til «fort» Myhrer i høst, hvor vi spiller med høy selvtillit, supplerer Hofer Dahl.

Sjekk denne scoringen som går viralt:

Jaktes av Kvik Halden

Før runde 16 av sesongen leder Eidsvold med syv poeng ned til Kvik Halden og ni til Lørenskog.

les også

NISO kritiserer Odd: – Bør ha en flau smak i munn

Den 118 år gamle klubben tar ikke opprykket for gitt ennå.

– Det er gode lag rundt oss. Kvik Halden og Lørenskog har sterke tropper med gode trenere. Det blir en kamp helt til siste slutt utover høsten, mener Dragsten.

Mandag venter Strømsgodset 2 på Marienlyst.

PS! På kvinnesiden står LSK med full pott etter 15 kamper. I 2. divisjon er også Innstranda ubeseiret etter ni kamper.

PS2! Eidsvold Turn røyk ut i første cuprunde mot Kjelsås.

Har du sett dette klippet med de gamle storspillerne på lavere nivå?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder