UTE: Kris Stadsgaard må stå over viktige kamper for Rosenborg. Foto: Scanpix Foto:
UTE: Kris Stadsgaard må stå over viktige kamper for Rosenborg. Foto: Scanpix Foto:

Stopperkrise i RBK

FOTBALL

(VG Nett) Vadim Demidov er suspendert til Rosenborgs viktige kamp mot Bodø/Glimt søndag, og nå er hans danske stoppermakker Kris Stadsgaard ute i seks uker med kneskade.

Publisert: Oppdatert: 19.05.16 21:12


- Han har fått en skade på ytre leddbånd. Vi skal ikke operere, men det trenger uansett seks uker for å gro, sier medisinsk koordinator i RBK Haakon Schwabe til rbk.no.

- Kjedelig

Dermed må dansken, som har en fortid i italienske Reggina, se Rosenborgs siste seriekamp fra sidelinjen. Trønderne kjemper en innbitt kamp med Tromsø, Glimt og Viking om bronsen i årets eliterserie, og bare seier er godt nok hvis det skal bli 3. plass for Erik Hamréns mannskap.

- Det er selvfølgelig veldig kjedelig å gå slipp av UEFA-cupkampene og siste serierunde, men slik er fotballen. Jeg kommer sterkt tilbake i januar, sier Stadsgaard selv.

VG Nett-leser:- Slik tar Rosenborg bronsen!

Demidov suspendert

Da Rosenborg tapte 4-2 for Lillestrøm på Åråsen søndag, spilte Vadim Demidov og Alejandro Lago i midtforsvaret. Demidov pådro seg imidlertid sitt tredje gule kort, og må stå over mot Glimt søndag. Dermed er begge halvdeler av Rosenborgs faste stopperpar ute i kampen mot Glimt.

Både Christer Basma, Andreas Nordvik og Alejandro Lago er aktuelle erstattere.

Rosenborg møter franske Saint-Etienne borte torsdag om en uke i UEFA-cupens gruppespill, før Valencia venter på Lerkendal i slutten av måneden, den 27. november.

En uke senere skal Rosenborg spille mot Ståle Solbakken og FC København i Danmark.

Her kan du lese mer om