SLUTT ELLER IKKE?: Liverpool og Englands Peter Crouch fortviler over at han ikke klarer å bli kvitt (eks)kjæresten Abigail Clancy. Foto: SCANPIX/EMPICS

SLUTT ELLER IKKE?: Liverpool og Englands Peter Crouch fortviler over at han ikke klarer å bli kvitt (eks)kjæresten Abigail Clancy. Foto: SCANPIX/EMPICS

Crouch' kokainkjæreste nekter å bli dumpet

(VG Nett) Liverpool-spissen Peter Crouch (25) må ty til advokater for å bli kvitt sin smellvakre og kjendiskåte eks-kjæreste Abigail Clancy (20).

Rune Thomas Ege
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

Abigail, kjent som «Abi» blant venner og engelske tabloider, måtte forlate fotball-VM og resten av fotballfruene etter en lite gjennomtenkt kommentar i lanseringen av realityserien «Britain's Next Top Model».

Her innrømmet 20-åringen at hun hadde brukt kokain da hun forsøkte å slå gjennom som popstjerne i tenårene.

- Det er flere år siden. Det tilhører fortiden. Peter vet alt om det, og det er ikke noe problem. Selvsagt er vi fortsatt sammen. Han er fantastisk, sier Clancy.

Dum(p) og dum(p)ere

Problemet er at Liverpools høyreiste spiss slettes ikke syntes noe om kjærestens kokainfortid, og gjorde det slutt. Trodde han.

For da Clancy ble intervjuet av britisk tv tidligere i uken, hevdet hun hardnakket at hun fremdeles var sammen med Liverpool-spilleren.

- Selvfølgelig er vi fremdeles sammen. Vi skal snart på ferie, kvitret blondinen i følge engelske medier.

Nå har Crouch kontaktet advokater for å bli kvitt den vakre men akk så brysomme eksen.

Blond advokatmat

«Selv om jeg vanligvis ikke kommenterer privatlivet mitt, er det med fortvilelse jeg i det siste har lest flere artikler og reportasjer om «forholdet» mitt til Abi Clancy» i et brev han gjennom sine advokater har sendt til den engelske avisen Daily Mail.

«I lys av dette, vil jeg gjøre situasjonen klinkende klar: Abi og jeg var i de tidlige stadiene av et forhold, da jeg, av flere ulike årsaker bestemte meg for å avslutte dette for et par uker siden», fortsetter Crouch, som la til at han klart og tydelig hadde informert sin blonde kjæreste om beslutningen.

Ikke tal om, hevder Abigail:
- Det er et ferskt forhold. Vi har bare vært sammen noen få måneder, men vi er kjempelykkelige, og han er helt fantastisk, sier hun til Daily Mail.

Digger fotballgutter

Mens de andre «WAGs'ene» (wives and girlfriends) festet i nesten en måned under fotball-VM, kjemper Clancy nå en hard kamp for å holde seg i medienes søkelys.

Da den britiske versjonen av Top Modell starter senere i sommer, er hun en av favorittene. Under lanseringen av serien la hun ikke skjul på sin forkjærlighet for fotballspillere.

- Jeg har alltid drømt om å gifte meg med en fotballspiller, bli gravid og så shoppe og ha det moro resten av livet, proklamerte blondinen.

Hadde snekkerkjæreste

Clancy skal ha møtt Crouch mens hun jobbet i en bar i Liverpool. Til tross for at hun har hatt snekker-kjæreste de to siste årene, har hun forklart at England og Liverpools Peter Crouch hele tiden har vært drømmemannen.

Ifølge biografiinformasjon som ble sluppet når Top Model ble lansert, er Victoria Beckham Clancys moteidol, og champagne, Bacardi og Cola light favorittdrikkene til den spenstige blondinen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder