PÅ VEI TIL FYSIO: Arjen Robben besøkte fysioterapeuten Dick van Toorn i Rotterdam fredag. Foto: EPA

Robben neppe med mot Danmark

Nederlands stjerneving Arjen Robben slutter seg til VM-troppen lørdag, men han spiller neppe i første VM-kamp mot Danmark.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Det sa landslagssjef Bert van Marwijk fredag. Robben spiller iallfall ikke fra start.

Robben pådro seg en skade på baksiden av låret etter å ha scoret to ganger i den siste oppkjøringskampen mot Ungarn. Han ble igjen i Nederland da resten av troppen reiste til Sør-Afrika.

Tidligere i uken sa fysioterapeut Dick van Toorn at Robben trolig ville bli klar til å møte Danmark, men landslagssjefen er mindre optimistisk.

- Vi må se hvor langt han er kommet, for vi har ikke sett ham på en uke, sa han etter treningen på Wits-universitetets anlegg i Johannesburg fredag.

Van Marwijk sa at han vil bruke Rafael van der Vaart på Robbens plass fra start mot Danmark, men utelukket ikke at Robben kan være aktuell som innbytter.

- Jeg skal snakke med ham når han kommer. De siste tre ukene har han bare en god trening og 40 minutter fotball. Det er ikke så vanskelig å konkludere hva det betyr for den første kampen, sa han.

Robin van Persie blir spiss mot danskene, mens van der Vaart, Wesley Sneijder og Dirk Kuyt stiller i treeren rett bak ham.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder