SNUBLET: Petter Kovacs og Godset snublet mot Hønefoss og klarte bare uavgjort. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix

Deila: - Vi hadde fortjent mer

HØNEFOSS(VG Nett)(Hønefoss-Strømsgodset 1-1)Strømsgodset hadde fortjent mer enn ett poeng på AKA arena. Det var trener Deilas dom etter at de hadde møtt Hønefoss lørdag.

  • Tora Systad Tyssen
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

- Det var bare udyktighet og litt utur foran mål som gjorde at vi ikke scoret i første omgang. Jeg syns vi spiller dem trill rundt. Vi er fornøyd med ett poeng, men vi må være såpass ærlige at vi sier at vi hadde fortjent mer.

Strømsgodset-trener Ronny Delia er ikke nådig i det kampen mot Hønefoss er ferdigspilt.

VG LIVE: Vi fulgte kampen

- Så dere er uheldige som ligger under til pause?

- Ja, de scorer på den ene sjansen de har, men sånn er fotballen noen ganger, sa han til VG Nett.

Ikke gitt opp håpet

For på tross av at Strømsgodset særlig i første omgang lå i aggressivt angrep var det Hønefoss som gikk til pause med ledelse. Og bortelaget måtte vente helt til to minutter før fulltid før de fikk lirket ballen bak Hønefoss-keeper Steven Thomas Clark.

- Hadde du gitt opp håpet om scoring mot slutten?

- Nei, jeg hadde ikke gitt opp håpet, men jeg begynte å kjenne at nå begynner det å bli litt tungt for guttene og de ble stresset. Jeg er utrolig glad nå for at vi fikk med oss ett. Gjennom første omgang tenkte jeg at dette bør vi ta, men når det kom så sent som det kom, så er jeg veldig stolt og glad for at vi greide å ta det ene.

- Det skulle bare mangle

Målscoreren Storflor mente også det bare var rett og rimlig at de fikk sneket inn ett mål før slutt.

- Det skulle bare mangle med den utligningen. Hele første omgang skaper vi veldig mye sjanser og det var hvertfall deilig å få inn det ene, selv om vi skulle hatt med oss tre poeng.

- Dere angrep og angrep, men fikk ikke mål. Hvorfor det?

- Det vet jeg ikke. Vi må hjem og øve, så får vi håpe vi greier å skape så mange sjanser fremover. Da tror jeg det skal bli mange trepoengere.

- Hva er det som gjør Hønefoss til et godt hjemmelag?

- Jeg har sett dem før på banen her, og de har alltid skapt minst sjanser og fått med seg poeng, så de er kyniske og satser på det de er gode på.

Vil ikke snakke om gull

At kampen endte med poengdeling gjør at Strømsgodset nå har en luke på seks poeng ned til serietoer Molde. Men hvordan tabellen kommer til å se ut til slutt vil hverken trener eller målscorer snakke om.

- Nei, det tenker jeg minst mulig på. Jeg har vært med på det her før, og det hjelper ikke å begynne og tenke på gullet i august, sa Storflor, og legger til at det er en styrke at de viser at de kan ta poeng selv om de må slite for det.

- Vi har en tøff bortekamp i Tromsø neste helg, men på vårt beste så vet vi at vi kan ta poeng der.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder