LSK-Moen: - En av våre beste kamper

To og et halvt minutt på overtid i andre omgang klinket Arne Vidar Moen til og sikret Lillestrøm alle tre poengene mot Molde.

 • NTB

Artikkelen er over 18 år gammel

Lillestrøms seier var fortjent etter en sterk andreomgang, der laget presset Molde høyt, jobbet godt kollektivt og ga aldri opp.

- Andreomgangen i dag er en av de beste vi har gjort denne sesongen. At Rosenborg spilte uavgjort og vi vant, er naturligvis gunstig for oss i kampen om gullet, sa en lykkelig matchvinner for Lillestrøm, Arne Vidar Moen, til NTB.

Molde-scoring

Det var Lillestrøm som åpnet kampen best, men Molde kom mer med etter hvert. I det 37. minutt av første omgang la Magne Hoseth et hjørnespark som etter hvert havnet hos forsvarskjempen Trond Strande. Skuddet satt der det skulle, og Molde gikk til pause med en 1-0-ledelse.

I andre omgang var det Lillestrøm som ville mest, og Molde ble presset bakover på banen. Dette førte til at Lillestrøm kom inn i kampen og styrte det meste. Utligningen kom etter frispark i det 70. minutt, og det var Arild Sundgot som headet i mål. Lillestrøms vinnermål kom også etter frispark, og det var Arne Vidar Moen som skjøt i mål via en Molde-spiller.

"Nytt" Lillestrøm

- Jeg så helt fra første minutt at dette var et helt annet Lillestrøm-lag. Vi hadde klart å riste av oss kampen fra forrige søndag. Kollektivt var dette veldig bra, sa en glad LSK-trener Arne Erlandsen etter kampen.

Erlandsen synes Molde ga tøff motstand, og at uavgjort også hadde vært et greit resultat.

Molde-trener Gunder Bengtsson har hatt suksess med laget sitt gjennom flere serieomganger nå, og var naturligvis ikke særlig lykkelig over å tape på overtid.

- Kampen ble så tøff som forventet, men Molde kom aldri i gang med sitt eget spill, slapp ballen for lett og ble for engstelige i sluttminuttene, sa Molde-treneren.

Etter hans oppfatning fikk i tillegg flere dommeravgjørelser avgjørende betydning for resultatet.

Sterke midtstoppere

Typisk for denne kampen var sterke midtstoppere på begge ender av banen. Moldes stopperpar, David Ljung og Tobias Carlsson gjorde det bra. Det samme hos Lillestrøm, der Torgeir Bjarmann og Arne Vidar Moen gjorde en sterk kamp. Med Moen som matchvinner står han igjen som banens store spiller.

- At vi har vunnet mange kamper i sluttminuttene i år er neppe noen tilfeldighet. Vi jobber til kampen er slutt. Dessuten har gode lag litt flaks, sa Moen.

Mer om

 1. Lillestrøm SK
 2. Molde FK

Flere artikler

 1. Solskjær om matchvinneren: –Jeg trente ham første gang som 10-åring

 2. Gulldag for Lillestrøm

 3. LSK kriget seg til poeng

 4. Molde-seier i overtidsdrama: – Scorer et «pissmål»

 5. Solskjær: - Jeg satser på å bli der jeg er

Fra andre aviser

 1. Matchvinner på overtid: – Det er nydelig. Jeg har ikke kommet helt over det ennå.

  Aftenposten
 2. Skuffet LSK-trener: – Vi hadde fortjent seks poeng etter to kamper. Vi har tre. Slik er gamet.

  Aftenposten
 3. Molde mistet seieren i sluttminuttene

  Aftenposten
 4. Lillestrøm avgjorde på overtid av overtiden: – Der må du blåse av!

  Aftenposten
 5. Kjedelig i Molde

  Aftenposten
 6. Lillestrøm avgjorde på overtid av overtiden: – Der må du blåse av!

  Bergens Tidende

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder