RAMMET AV KREFT: Tidligere fotballspiller Vinnie Jones sier i et intervju søndag at han er rammet av hudkreft. Her er Jones avbildet på den røde løperen i anledning et veledighetsarrangement i Los Angeles i august. Foto: Rodrigo Vaz / Getty Images

Vinnie Jones rammet av kreft

Tidligere Premier League-spiller Vinnie Jones (48) sier i et intervju med The Sun søndag at han og kona er rammet av kreft.

  • Eivind Haugen

- Kreft er et fryktelig ord å høre. Det skremmer livet av en, sier han i intervjuet med den engelske avisen.

- Jeg har møtt noen av de største og slemmeste gutta på fotballbanen og har vært i noen kraftige bar-krangler, men dette er min største og mest skremmende motstander til nå, sier han.

Ville slå ned Drillo

Jones spilte 13 år i Premier League på 80- og 90-tallet. Han er mest kjent for sin tid i Wimbledon. Laget fikk kallenavnet «The Crazy Gang» på grunn av sin meget fysiske og harde spillestil.

Da Egil «Drillo» Olsen fikk sparken som Wimbledon-manager i mai, 2000 sa Jones - som la skoene på hylla sesongen før og aldri hadde «Drillo» som sjef - at det eneste som var dumt med at nordmannen hadde fått sparken var at han «aldri fikk muligheten til å slå ham ned», ifølge The Guardian.

TØFFING: Vinne Jones var kjent som en svært aggressiv og fysisk spiller. Han la skoene på hylla i 1999. Her er han i en duell med Manchester Uniteds Eric Cantona i februar, 1997. Foto: Ap Photo / Max Nash / NTB Scanpix

Etter å ha lagt støvlene på hylla i 1999 satset Jones på en karriere i filmen, og har blant annet spilt i filmer som «Lock, Stock and Two Smoking Barrels», «Snatch» og «Gone In Sixty Seconds».

«Hvor lenge har jeg igjen?»

Jones skal ha oppdaget en kul under øyet og da han dro til legen og fikk undersøkt den fikk han beskjeden om at han hadde hudkreft.

- Det første jeg tenkte da legen sa det var: «Hvor lenge har jeg igjen?». En million ting gikk gjennom hodet mitt, sier Jones.

Han har siden vært gjennom tre operasjoner for å fjerne sporene av kreften. To under øyet og en i bakhodet. Kona Tanya Jones (47) har tidligere også vært rammet av hudkreft. Hun har fjernet flere svulster, sier Jones.

Han sier videre at han stadig bekymrer seg for at kreften skal komme tilbake.

- Det gnager tungt på meg hele tiden. Det har virkelig sjokkert meg og fått meg til å revurdere målet mitt i livet, sier han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder