BRYLLUPSGJEST: John Carew prioriterer John Arne Riises bryllup fremfor landskamp mot Russland på Ullevaal. Foto: Terje Bendiksby/NTB scanpix
BRYLLUPSGJEST: John Carew prioriterer John Arne Riises bryllup fremfor landskamp mot Russland på Ullevaal. Foto: Terje Bendiksby/NTB scanpix

«Landskamp? Nei, den hadde jeg ikke sett uansett»

Carew i Riise-bryllup mens Norge møter Russland

FOTBALL

NORDBERG KIRKE (VG) John Carew (34) er ikke spesielt bitter på at John Arne Riise (33) gifter seg samtidig som Norge spiller landskamp mot Russland.

Publisert: Oppdatert: 31.05.14 15:26

På et slags konstaterende spørsmål fra VG om at «han går glipp av landskamp», svarte Carew dette ved ankomst Nordberg kirke i ettermiddag:

- Landskamp? Nei, den hadde jeg ikke sett på uansett, meldte Carew.

- Vet du hvem Norge spiller mot?

- Er det ikke Russland? Det var mamma som fortalte meg det, sa den mangeårige landslagsspissen.

VG LIVE: Norge - Russland kl. 16.00

En rekke idrettskjendiser var på plass i kirken rett nord for Ullevaal stadion - der Norge spiller mot Russland klokken 16.00 - da kirkeklokken ringte for John Arne Riise og Louise Angelica Markussen kl 14.30. Blant annet langrennsløper Martin Johnsrud Sundby, Fulham-lagkamerat Alexander Kaciniklic, bryter Stig André Berge, Moldes Magne Hoseth og lillebror Bjørn Helge Riise (Lillestrøm).

Sistnevnte er også forlover for broren som gifter seg for tredje gang.

- Jeg kan garantere at det ikke blir noe fjerde bryllup. De er utrolig lykkelige sammen, sa Bjørn Helge Riise.

Artikkelen fortsetter under bildet


Han har brukt lang tid på forlovertalen, og gleder seg stort til kveldens fest som holdes på det fasjonable hotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo.

- Det blir forhåpentligvis helt fantastisk. Jeg tror han er litt smånervøs. Sommerfugler i magen, men det skal man ha. Det er et godt tegn. Festen kommer til å bli kaos, meldte Bjørn Helge Riise med et smil.

- Hvor lang tid har du brukt på talen?

- Jeg har brukt ganske lang tid. Jeg var ferdig for to-tre dager siden. Vi får satse på at den slår an, hvis ikke får vi gå rett på flaska.

Også Magne Hoseth, som vokste opp med John Arne Riise på aldersbestemte landslag, ser frem til å feire sin gamle venn.

- Vi har kjent hverandre siden vi var 14 år. Jeg var forhindret fra å komme på de to første bryllupene, men heldigvis får jeg med meg det som kommer til å vare, sa Hoseth.

Her kan du lese mer om