Fikk huden full av Mourinho lørdag

Diego Costa startet uken på partyøya Ibiza

KRANGEL: Eva Carneiro i diskusjon med Chelsea-trener José Mourinho under treningskampen mot Fiorentina før sesongstart. Foto:Andrew Couldridge,Reuters

Chelsea-lege kastes ut fra benken

Eva Carneiro (41) er uønsket som førstelagslege på benken i Chelsea, skriver Telegraph.

  • Jørund Wessel Carlsen

Artikkelen er over fire år gammel

Carneiro har jobbet i Chelsea siden 2009, og har vært svært populær blant Chelsea-fansen siden hun ble hentet opp som førstelagslege av André Villas-Boas i 2011. Like høy stjerne har hun ikke hos manager José Mourinho, som havnet i disputt med legen under lørdagens 2-2-kamp mot Swansea.

Sett denne? United-stjerne slaktes - «Har spist for mye surkål»

– Forstår ikke spillet

Ifølge Telegraph «forsto hun ikke spillet» da hun entret banen i 2. omgang.

Chelsea spilte med ti mann etter at Thibaut Courtois ble utvist, og da Carneiro løp for å behandle Eden Hazard måtte den belgiske driblekunstneren forlate banen et øyeblikk.

Les også: Herjet i Citys drømmestart

– Jeg var ikke fornøyd med legeteamet; du må forstå spillet når du sitter på benken, tordnet Mourinho ifølge Telegraph.

Degraderes

Hendelsen har fått store følger for 41-åringen Carneiro. Selv om hun fortsetter som førstelagslege vil hun ikke lenger være på treninger, kamper eller på hotellet med spillerne. Ifølge Telegraph ventes det ikke at Carneiro sitter på benken når Chelsea møter Manchester City søndag.

I fjor fikk Chelsea en drømmestart på sesongen, men i år gikk det litt tråere i første runde. Ett poeng og rødt kort på Courtois gjør at de regjerende mesterne allerede har havnet på etterskudd.

TAKKET FOR STØTTEN: Eva Carneiro på Facebook etter at Jose Mourinho raste i 2-2-kampen mot Swansea. Foto: Faksimile:Facebook,

Costa på fest

Mens det har stormet rundt Carneiro de siste dagene har Chelseas kraftspiss Diego Costa hatt ferie på partyøya Ibiza. Bilder publisert av Daily Mail viser en Costa posere for en selfie flere ganger, blant annet med DJ Benny Benassi.

Før sesongen:Bør Mourinho være bekymret?

Ifølge avisen fikk Chelsea-spillerne ferie etter Swansea-kampen, men tirsdag startet forberedelsene til helgens storkamp.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder