STOLT FAR: Superstjerner Cristiano Ronaldo viste torsdag kveld frem tine nyfødte tvillinger for sine 105 millioner Instagram-følgere.

STOLT FAR: Superstjerner Cristiano Ronaldo viste torsdag kveld frem tine nyfødte tvillinger for sine 105 millioner Instagram-følgere. Foto: Cristiano Ronaldo/Instagram

Ronaldo er blitt pappa til tvilling-gutter

Cristiano Ronaldo (32) melder på sin Facebook-side at han er blitt pappa igjen, denne gangen til tvillinger. Han har brukt surrogatmor.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

– Jeg var til tjeneste for landslaget, sånn som det alltid skjer, med kropp og sjel, selv om jeg visste at mine to sønner ble født, skriver Ronaldo på Facebook-siden.

Han melder videre at han nå har møtt tvillingene, skriver bleacherreport.com.

Daily Mail melder at Ronaldo bekrefter at han har brukt surrogatmor for å bli tvillingfar.

TREBARNSPAPPA: Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo er blitt pappa til tvillinger. Her er han sammen sønnen Cristiano Ronaldo jr. og kjæresten Georgina Rodriguez på en fotballgalla i januar i år. Kjæresten er ikke moren til tvillingene. Foto: Michael Buholzer AFP

Ronaldo var i mange år sammen med den russiske supermodellen Irina Shayk, som nettopp er blitt mor med sin Hollywood-kjæreste Bradley Cooper.

Ny modell-kjæreste

Den portiguasiske fotballmagikeren har den siste tiden vært i et forhold med spanske Georgina Rodriguez (22). Hun er også modell.

Les også: Slik er Ronaldos liv (VG+).

Portugal røk ut av Confederations Cup mot Chile i semifinalen onsdag. Chile vant 0-3 etter straffesparkkonkurranse. Ronaldo blir ikke å finne på banen i kampen om tredjeplassen, siden han har reist for å være sammen med sine nyfødte sønner.

Torsdag kveld viste han frem de nyfødte for sine 105 millioner Instagram-følgere:

Amerikansk mor

Ronaldos eldste sønn, Cristiano Ronaldo jr., ble født i 2010. Det er ikke kjent hvem som er moren hans, utover at hun er amerikaner.

Selv har moren til fotballstjernen Ronaldo fortalt at han var et uønsket barn.

Ronaldo har hatt litt av et år, for et år siden ble Portugal europamestere i fotball. Real Madrid slo nylig Juventus 4-1 i Champions League-finalen. Nå topper altså Ronaldo det siste året med å bli tvillingfar.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder