OH, LORD! Nicklas Bendtner er i trøbbel. Foto: LEE SMITH / REUTERS

Danske medier: Bendtner siktet for vold

Nicklas Bendtner (30) er siktet for vold mot en taxisjåfør, ifølge danske medier. Rosenborg er gjort kjent med at Bendtner skal ha vært involvert i en episode i København.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Nicklas Bendtner ble i natt anholdt og så løslatt, men er nå siktet etter den såkalte milde voldsparagraf 244, erfarer Ekstra Bladet.

Den danske avisen hevder at RBK-spissen er siktet for vold mot en taxisjåfør etter en episode som fant sted natt til søndag i den danske hovedstaden København, og overfor Berlingske Tidende hevder taxiselskapet at de har levert inn en anmeldelse på Bendtner.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

VG har forsøkt å komme i kontakt med Bendtner via hans agent Ivan Marko Benes for å få RBK-spissens svar på anklagene, men har ikke lyktes med det.

les også

Bendtner i VG-intervju: – Folk tror alt handler om byliv

– Sjåføren ligger på operasjonsbordet i dette øyeblikk med en brukket kjeve. Overfallet er anmeldt til politiet, forteller kommunikasjonssjef i Dantaxi, Rasmus Krochin, til den danske avisen.

RBK-sjef Tove Moe Dyrhaug bekrefter overfor VG at de er «gjort kjent med at Bendtner har vært involvert i en episode i København natt til søndag».

– Nå jobber vi med å skaffe oss fakta og finne ut hva som har skjedd, sier hun, uten å ville gå inn på potensielle konsekvenser for spilleren.

– Akkurat nå er det viktig for oss å skaffe oss fakta, gjentar RBKs daglige leder.

Københavns Politi ønsker ikke å bekrefte hendelsen eller om Bendtner har vært involvert overfor Ekstra Bladet, men på direkte spørsmål om en taxisjåfør er blitt utsatt for vold, svarer politiet at de mottok en slik anmeldelse klokken 02.41 natt til i dag.

Danmarks norske landslagssjef Åge Hareide ble konfrontert med nyheten etter danskens 2–0-seier over Wales i Nations League senere søndag. Hareide understreket ifølge NTB at han avga sitt svar «om voldsdømte fotballspillere» på generelt grunnlag.

– Hvis det går så langt, vil det være utenkelig at man har en dømt mann for vold på landslaget, uttalte Åge Hareide.

– Jeg kjenner ikke saken. Jeg hørte om den i et TV-studio før kampen, for jeg leser ikke nettsider. Alle sider skal være belyst før jeg sier noe om ham og landslaget, tilføyde Danmarks landslagssjef.

Bendtner har måttet tåle kritikk denne sesongen, blant annet fra Nils Arne Eggen ...

Den danske RBK-spissen er ikke en del av Åge Hareides mannskap som skal spille Nation League-kamp mot Wales klokken 18.00 søndag, men det spørs om 30 år gamle Bendtner, som for tiden er skadet, nå kommer tilbake på landslaget.

les også

Suksess og skandaler – dette er historien om Bendtner

Pluss content

Dette er ikke første gang Bendtner er i hardt vær. Her kan du lese mer om hans suksess og skandaler (krever innlogging).

Det er heller ikke første gang en dansk RBK-spiss har vært i klammeri med dansk politi.

Etter at Nicki Bille Nielsen ble siktet for å ha bitt en politimann i armen under en pågripelse, ble spissen nektet å trene med laget en kort periode. Han ble siden tilgitt, men måtte gå på sinnemestringskurs og fikk totalforbud mot å drikke alkohol.

Slik gikk det da Marcus og Martinus utfordret Bendtner og Reginiussen:

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde24165354233153
2Bodø/Glimt24146454342048
3Odd24136538281045
4Rosenborg2411763729840
5Viking2410774133837
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder