«Bonuskongen» imponerer

Trevor Sinclair var den første som måtte reise hjem fra VM. Nå vil «bonuskongen» hjelpe England til semifinale.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER 17 ÅR GAMMEL

- Jeg var 25. mann i troppen, men jeg fikk sjansen fordi andre spillere var uheldige og ble skadet, sier West Ham-spilleren som etter enda flere skader har fått fast plass i laget.

Han kom inn for Owen Hargreaves i 1-0-seieren mot Argentina, beholdt plassen både mot Nigeria og Danmark, og er klar for ny innsats mot Brasil i fredagens storkamp.

Guttedrøm

- Det er slike kamper som er grunnen til at vi vil bli fotballspillere. Å møte Brasil i VM er selve guttedrømmen, sier Sinclair, som har overtatt Englands problemposisjon på venstre side av midtbanen.

- Jeg har flaks som er i VM overhodet, og det er utrolig å være i laget også. Sjefen ga meg en sjanse da de andre ble skadet, og jeg har klart å holde plassen, sier 29-åringen som trodde han hadde spolert sine sjanser med dårlig spill i 1-1-kampen mot Sør-Korea rett før VM.

Sinclair var med troppen østover som reserve i fall Dyer ikke ble frisk i tide, og valgte selv å reise hjem da Newcastle-vingen ble erklært frisk.

Etter maratonflyturen tur-retur London har han samlet masse bonuspoeng, men bonusen han helst vil løse ut er avansement til VM-semifinalen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder