PÅ LIVERPOOL-TRENING: Martin Ødegaard på Liverpool-trening denne uken. Foto:Tage Herstad,TAGE HERSTAD

- Real Madrid vil matche ethvert Ødegaard-bud

Marca-journalist til VG: - Hvis Liverpool byr fem millioner,

så byr Real det samme

(Liverpool-Sunderland 0-0) Real Madrid skal være så innstilt
på å kjøpe Martin Ødegaard (15) at de vil matche ethvert bud.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

- Vi vet at Real Madrid vil matche ethvert bud på Martin Ødegaard. Hvis de får et bud på fem millioner euro fra Liverpool, så vil Real Madrid by det samme, sier Marca-journalist Juan Castro til VG.

Han følger internasjonal fotball for den godt informerte Madrid-avisen.

- Det er ikke noe som er avgjort i denne saken. Det er opp til spilleren, sier Castro på telefon til VG samtidig som Liverpool slet tungt hjemme mot Sunderland.

REFERAT: Les fyldig referat fra Liverpool-Sunderland

For Ødegaard ble neppe imponert hvis han fulgte favorittlaget i 0-0-oppgjøret lørdag. Den norske tenåringen har trent med Liverpool denne uken, men det er uklart om han tok turen til Anfield lørdag for å følge de helrøde fra tribuneplass.

På Twitter kom det meldinger som «håper vi ikke inviterte Ødegaard til denne kampen», «Ødegaard må være imponert» og «Ødegaard trenger ikke å bekymre seg for spilletid i Liverpool».

Ikke desperate

Hjemmelagets beste sjanse kom etter 77 minutter da Raheem Sterling danset seg fremover før han la ballen til Phillippe Coutinho, som fra skrått hold ikke fikk skikkelig klem på skuddet.

- Spillerne ga alt og i 2. omgang så det ut som vi skulle få uttelling, men Sunderland viste at de er et vanskelig lag å slå. Jeg kan ikke legge skylden på spillerne, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers.

- Er det frustrerende? spurte reporteren til LFC TV.

- Vi forventer å vinne kampene her på Anfield. Vi ga alt vi hadde, men dessverre klart vi det ikke i dag. Det er litt frustrerende.

SNUBLET: Raheem Sterling, som her faller foran Sunderlands Santiago Vergini, gikk målløs av banen. Foto:Lynne Cameron,Ap

- Liverpool har alltid vært favorittlaget mitt. Men jeg vil ikke la det påvirke valget mitt når jeg velge klubb. Det handler om å finne klubben som er rett for meg og for utviklingen min. Det er ikke nødvendigvis Liverpool, fortalte Ødegaard i et intervju med den tyske gigantavisen Bild forrige måned.

Ifølge Marca er Martin Ødegaard ikke langt unna å signere med Real Madrid. En femårskontrakt og omvisningen han fikk på Valdebebas-anlegget skal allerede ha overbevist Ødegaard, skriver Madrid-avisen.

Ifølge Castro er ikke Real Madrid desperate etter å sikre seg Ødegaard - og han blir heller ikke sett på som det aller største talentet i europeisk fotball.

- Nei, han er ikke nummer én. Han er veldig god for å være så ung. Han er et stort talent. Det er alt.

- Tror du at han velger Real Madrid?

- Det er umulig å si hva som blir hans neste steg. Det er opp til ham.

Celtic-sjef Ronny Deila sier følgende om sin tidligere elev:

- Han har vært i klubber over hele Europa – Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Dortmund og Liverpool. Paris Saint-Germain vil ha ham, men han har ikke hatt tid til å besøke dem ennå, så det er tøff konkurranse. Men jeg har kontroll over situasjonen. Jeg vet hva som skjer. Han er i byen der barna mine bor og jeg kjenner veldig mange der, sier Deila ifølge Daily Record.

- Vi får se. Hvis det er en mulighet, så vil vi selvfølgelig prøve. Men det er veldig tøff konkurranse, legger han til.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder