Her er onsdagens oddstips

TYDELIG PRIORITERINGER: Trener Rafa Benitez snakker til sine Real Madrid-stjerner Gareth Bale og Marcelo i en La Liga-kamp borte mot Espanyol i september.

Slik har Benitez stengt Real Madrid-forsvaret

Etter at Rafa Benitez (55) overtok trenerjobben er Real Madrid det topplaget i Europa med færrest baklengsmål.  En borteseier mot PSG i kveld kan langt på vei sikre spanjolene gruppeseieren.

 • Rolf Brown
Publisert:

Artikkelen er over seks år gammel

Real Madrid har så langt i høst spilt ti kamper - åtte i hjemlig La Liga og to i Champions League. Og det er bare Athletic Bilbao og Atletico Madrid som hittil har klart å overliste den tidligere keeperreserven Keylor Navas. Begge lagene scoret hvert sitt mål, og slik har de helhvite fra Madrid kun sluppet inn to baklengs.

Her kan du lese våre vurderinger av dagens øvrige oddsobjekter

På åtte ligakamper er det tallet færrest blant seks av Europas beste ligaer i Spania, England, Tyskland, Frankrike, Italia og Portugal. Disse ligaene har riktignok ikke alle spilt nøyaktig likt antall kamper så langt i høst.

Men det gir en indikasjon, og høyt på denne oversikten finner vi også kveldens motstander Paris Saint-Germain med fem baklengsmål på ti seriekamper.

– Tankegangen til Real Madrid-trener Rafa Benitez er kort fortalt at ved å dekke opp bedre defensivt gir man laget på sikt bedre muligheter til å lykkes offensivt. At bedre defensiv trygghet frigjør krefter til å lykkes offensivt. Benitez så nok at Real Madrids gjennomsnitt for baklengsmål i de siste sesongene var om ikke kjempehøyt, så likevel noe høyere enn han ønsker seg. Og dette har han tydeligvis prioritert, sier CMore-kommentator og spansk fotball-ekspert Petter Veland.

VG Direkte: Følg PSG-Real Madrid fra kl. 20.45

– Benitez kom inn på feil fot i sommer. Rett og slett fordi forgjenger Carlo Ancelotti (56) var så populær i media og blant spillere og fans. Italieneren svarte bra for seg i media, og ingen ønsket at han skulle forlate stillingen. Derfor ble det litt slik at da Real Madrid sesongåpnet med spille 0-0 mot Sporting Gijon, så kom «hva var det vi sa?»-hylekoret i gang umiddelbart. Men det har litt med spansk media å gjøre og trangen til å vinkle svart/hvitt.

– Jeg er ikke enig i det defensive-stempelet Benitez har fått. Man får ikke hans tidligere klubber Chelsea eller Napoli til å lage masse mål med kun slik en defensiv orientering. Det blir for øvrig interessant å se hva reaksjonene blir i etterkant av kveldens match. For med så mange skader som spanjolene har blir de tvunget til å ligge lavt og satse på kontringer i kveld. Sergio Ramos (f) og Luca Modric (mb) kommer til å spille, men er neppe 100 prosent, og hadde ikke spilt om Sjakthar Donetsk var motstanderen. Men fordi dette er en så viktig match gambler man med dem, påpeker Veland.

VG LIVE: Følg matchen på VG Live

Paris Saint-Germain står som Real Madrid med seks poeng i gruppe A. Og begge lag står uten baklengsmål. Franskmennene mangler David Luiz (f) i tillegg til fire øvrige spillere.

Real Madrids skadeliste teller en håndfull av stjernene. Det gjelder Dani Carvajal (f), Pepe (f), James Rodriguez (mb), Gareth Bale (mb) og Benzema (a).

PSG har kun tapt én av sine 35 siste hjemmekamper i e-cupen. Mens Real Madrid ikke har tapt en gruppespillskamp på nesten nøyaktig tre år - da spanjolene røk 1-2 for Borussia Dortmund. Vi tror det står såpass mye på spill her at det er en stor sjanse for at dette ender uavgjort til 3,15 i odds. Spillestopp er kl. 20.40 og Viasat 4 viser matchen.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.
Publisert:

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill kjøpt digitalt i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som er basert på redaksjonelle vurderinger. Det forklares slik:

user icon

Du leser nå denne oddstips-artikkelen på VG.

norsk tipping arrow icon
norsk tipping logo

Hvis du gjennomfører et kjøp hos Norsk Tipping etter lest oddstips-artikkel, får VG en andel av kjøpet ditt.

Mer om

Tippetips

Champions League

Flere artikler

 1. Benitez: – Vi har et meget godt lag

 2. Irritert trener om Neymar: – Jeg er ikke faren hans

 3. Hazard fra fødsel til «finale»: – Må vinne

 4. Ødegaard møter Europas beste defensive lag

 5. Nye Bale-spekulasjoner etter svake Real Madrid-resultater

Fra andre aviser

 1. Detaljene på Real Madrids lagbilde vekker oppsikt. Ekspert mener en bevisst tanke ligger bak.

  Aftenposten
 2. VIDEO: Her fullfører Cristiano Ronaldo et vidunderlig Real Madrid-angrep

  Bergens Tidende
 3. Real Madrid knuste rekorder for superstjernene. Så tok det slutt. Ekspert trekker frem to grunner.

  Aftenposten
 4. Europa-statistikk forbløffer ekspert: – Det er helt absurd

  Aftenposten
 5. Real Madrid og Ronaldo viste mestertakter: – Han er en komplett scoringsmaskin

  Aftenposten
 6. Ødegaard deltok på Zidanes første Real Madrid-trening

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no