POPULÆR: Martin Ødegaard (15) er ønsket av mange europeiske storklubber. Her er han på Strømsgodset-trening tidligere i år. Foto:Roger Neumann,VG

Arjen Robben bekymret for Martin (15)

Robben: - Slik det er nå, blir presset på ham veldig stort

Bayern München er for fullt med i kampen om talentet Martin Ødegaard, men klubbens nederlandske stjerne Arjen Robben er bekymret for at oppstyret kan bli for mye for unggutten.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Han er fortsatt veldig, veldig ung. Jeg håper han velger riktig. Det viktigste er at folkene rundt ham ikke mister hodet, sier Robben.

– Gutten er bare 15 år. La ham spille fotball. Når du er så ung, skal du bare trene, spille fotball og ha det gøy. Slik det er nå, blir presset på ham veldig stort. Da har han ikke noe å vinne, bare noe å tape. Jeg er spent på hvordan de neste årene blir for ham.

BEKYMRET: Bayern München-spiller Arjen Robben. Foto:Christof Stache,Afp

Les også:Ber Ødegaard forsikre seg for millioner.

Selv om José Mourinho har sagt at Ødegaard er uaktuell for hans Chelsea, skorter det ikke på interesse rundt Norges yngste landslagsspiller gjennom tidene.

15-åringen, som fyller 16 år på onsdag, har allerede besøkt i hvert fall Real Madrid, Liverpool og nevnte Bayern München.

– Han er en veldig interessant spiller for oss, men han har tilbud fra hele Europa. Vi prøver å få ham hit. Vi må vente og se om han til slutt bestemmer seg for Bayern, sa klubbleder Karl-Heinz Rummenigge etter lørdagens borteseier mot Augsburg.

– Han er et stort talent. Jeg vet ikke om jeg vil snakke om et «århundretalent», sier Rummenigge, som tror Ødegaard vil gjøre sitt valg «i løpet av de neste månedene». (NTB)

Premier League

SVUTMP
1Liverpool98102171425
2Manchester City96122992019
3Leicester City9522168817
4Chelsea95221914517
5Arsenal94321312115
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder