LIGALEDER: Ronny Deilas Celtic topper den skotske ligaen med fem poeng, foran både Dundee United og Aberdeen. Foto:Antonio Bronic,Reuters

Deila frustrert etter målløst mot tabelljumboen

(Celtic - Ross Country 0-0) Ligaleder Celtic maktet ikke å score mot tabelljumbo Ross Country. Likevel drar Ronny Deilas menn fra andreplassen i ligaen.

  • Jonas Wikborg

Artikkelen er over fem år gammel

Celtic hadde alle mulige sjanser til å øke forspranget sitt i den øverste skotske ligaen, for andreplass Dundee United, som slo Celtic i forrige runde, tapte 1-2 borte mot St. Johnstone i kveld.

Men Celtic, som møtte tabelljumbo Ross Country, slet med å skape store sjanser og maktet ikke å få ballen i nettmaskene bak keeper Antonio Reguero.

- Jeg forstår fansens frustrasjon. Jeg er også veldig frustrert, sier Ronny Deila etter kampen ifølge klubbens egen twitterkonto.

- Med så mye ballbesittelse er vi nødt til å skape flere sjanser, og det er det som er ekstra skuffende i dag, sier han.

Det ene poenget betyr likevel at klubben drar i fra i tet, og nå er det fem poeng ned til Dundee United og Aberdeen (som spiller mot Inverness i morgen), og seks ned til Hamilton Academical, som spilte 0-0 mot Kilmarnock i kveld.

Stefan Johansen spilte hele kampen for Celtic, som var klart bedre spillemessig, men nordmannen kunne ikke forhindre at klubben gikk på sitt andre strake poengtap etter å ha vunnet åtte ligakamper på rad.

Tidligere i dag gikk den gamle storklubben Rangers på en ny smell. De tapte 4-0 mot Hibernian i den nest øverste divisjonen, og med det kan de nærmest avskrive håpet om direkte opprykk. Rangers ligger på andreplass, fire poeng foran Hibernian i den skotske Championshsip-serien.

Mer om

  1. Skotsk fotball

Flere artikler

  1. Aberdeen tapte - Celtic ble «sofamester»: Deila og Johansen vant seriegull

  2. Dundee United brøt seiersrekken til Ronny Deilas Celtic

  3. Underskriftsaksjoner både for og imot Deila

  4. Deila er presset før toppkampen: – Mange fans har mistet troen på ham

  5. Celtic-legenden Hartson: Deila ferdig med tap

  6. Deilas Celtic pepet av banen i nytt poengtap: - Jeg er også sint

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder