LIGALEDER: Ronny Deilas Celtic topper den skotske ligaen med fem poeng, foran både Dundee United og Aberdeen. Foto:Antonio Bronic,Reuters

Deila frustrert etter målløst mot tabelljumboen

(Celtic - Ross Country 0-0) Ligaleder Celtic maktet ikke å score mot tabelljumbo Ross Country. Likevel drar Ronny Deilas menn fra andreplassen i ligaen.

 • Jonas Wikborg

Artikkelen er over fem år gammel

Celtic hadde alle mulige sjanser til å øke forspranget sitt i den øverste skotske ligaen, for andreplass Dundee United, som slo Celtic i forrige runde, tapte 1-2 borte mot St. Johnstone i kveld.

Men Celtic, som møtte tabelljumbo Ross Country, slet med å skape store sjanser og maktet ikke å få ballen i nettmaskene bak keeper Antonio Reguero.

- Jeg forstår fansens frustrasjon. Jeg er også veldig frustrert, sier Ronny Deila etter kampen ifølge klubbens egen twitterkonto.

- Med så mye ballbesittelse er vi nødt til å skape flere sjanser, og det er det som er ekstra skuffende i dag, sier han.

Det ene poenget betyr likevel at klubben drar i fra i tet, og nå er det fem poeng ned til Dundee United og Aberdeen (som spiller mot Inverness i morgen), og seks ned til Hamilton Academical, som spilte 0-0 mot Kilmarnock i kveld.

Stefan Johansen spilte hele kampen for Celtic, som var klart bedre spillemessig, men nordmannen kunne ikke forhindre at klubben gikk på sitt andre strake poengtap etter å ha vunnet åtte ligakamper på rad.

Tidligere i dag gikk den gamle storklubben Rangers på en ny smell. De tapte 4-0 mot Hibernian i den nest øverste divisjonen, og med det kan de nærmest avskrive håpet om direkte opprykk. Rangers ligger på andreplass, fire poeng foran Hibernian i den skotske Championshsip-serien.

Mer om

 1. Skotsk fotball

Flere artikler

 1. Aberdeen tapte - Celtic ble «sofamester»: Deila og Johansen vant seriegull

 2. Dundee United brøt seiersrekken til Ronny Deilas Celtic

 3. Underskriftsaksjoner både for og imot Deila

 4. Deila er presset før toppkampen: – Mange fans har mistet troen på ham

 5. Celtic-legenden Hartson: Deila ferdig med tap

 6. Deilas Celtic pepet av banen i nytt poengtap: - Jeg er også sint

Fra andre aviser

 1. Celtic målløs mot bunnlaget

  Fædrelandsvennen
 2. Rot under skotsk cuptrekning: Celtic slapp toppserielag

  Bergens Tidende
 3. Celtic klarte ikke å score mot bunnlaget

  Bergens Tidende
 4. Celtic klarte ikke å score mot bunnlaget

  Fædrelandsvennen
 5. Deila kan gjøre det bare to managere har klart før ham

  Bergens Tidende
 6. Deila kan gjøre det bare to managere har klart før ham

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder