Lewandowski nærmet seg Haaland på toppscorerlisten

(Bayern München - Olympiakos 2–0) Bayern München sløste enormt med sjanser da de slo Omar Elabdellaoui (27) og Olympiakos i Champions League onsdag.

Robert Lewandowski sto for den første scoringen etter å ha blitt servert av Kingsley Coman inne i feltet i 2. omgang. På reprisene så spissen ut til å kunne være i en marginal offside, men VAR lot målet stå.

Ivan Perisic la på til 2–0 med sitt første tocuh på ballen rett før slutt.

Polakken står dermed på seks scoringer i turneringen, ett bak Erling Braut Haaland, som fortsatt er toppscorer i Champions League.

Det har vært noen travle dager i Bayern München, som sparket trener Niko Kovac, etter 5–1-tapet for Eintracht Frankfurt. Assistent Hansi Flick har fått det midlertidige ansvaret, og hadde denne kampen til å forberede laget foran nøkkelkampen mot Borussia Dortmund til helga.

Flick benket kreative spillere som Thiago Alcantara og Philippe Coutinho. På banen var de også fantasiløse i mye av det de gjorde fremover på banen. Men enkeltmannsprestasjoner fra Lewandowski, Coman og Gnabry skapte flere sjanser som ble brent.

les også

Salzburg-direktør utelukker ikke Haaland-salg: – Vi kjenner denne bransjen

Til tross for ledelse var det tilløp til piping på tribunen flere ganger på Allianz onsdag kveld.

Omar Elabdellaoui var kaptein og spilte hele kampen for Olympiakos, som hadde lite å by på. Grekerne er på vei ut av Champions League, de står med kun ett poeng på de fire første kampene.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder