GIR SEG IKKE: Zlatan Ibrahimovic knakk sammen med store smerter på overtid i torsdagens kamp mot Anderlecht. Foto: Oli Scarff AFP

Zlatan etter kneskaden: Jeg gir ikke opp

Zlatan Ibrahimovic (35) er klinkende klar på én ting: Han skal tilbake etter den stygge skaden.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Etter at den svenske stjernespissen knakk sammen med store smerter før helgen, har flere fryktet at skaden kan bety slutten på karrieren for 35-åringen.

Natt til mandag norsk tid la Zlatan ut et bilde i sosiale medier av beina sine foran peisen. Han takker for all støtte og kjærlighet, og legger ikke skjul på at skaden er dårlige nyheter – og at han vil være ut av fotballen «en stund».

Ekspert om Zlatans mulige skrekkskade: – 90 prosent kommer tilbake

Men han avviser spekulasjonene om et karrierepunktum:

– Jeg vil komme gjennom dette som alt annet, og kommer tilbake sterkere. Så langt har jeg spilt med ett bein, så det bør ikke være noe problem. En ting er sikkert, jeg bestemmer når det er tid for å stoppe og ingenting annet. Å gi opp er ikke et valg. Ser dere snart, skriver han.

Stjernenes støtte til Zlatan: – En gang kriger, alltid kriger

Manchester United bekreftet i helgen at 35-åringen har pådratt segskader i leddbånd i kneet, men presiserer ikke om det dreier seg om korsbånd.

Et avrevet korsbånd vil være det mest kritiske for spillerne, med en opptreningsperiode som kan ta mellom åtte til tolv måneder.

ESPN meldte fredag at det dreide seg om nettopp en korsbåndsskade for Zlatan Ibrahimovic, og at han tidligst ville være på banen igjen i januar.

Les også: Tror Zlatan-skaden kan bety slutten på karrieren

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder