Sjekk spørsmålet som fikk Ødegaard til å glise

Journalist til Ødegaard: – Hvem liker du best av Messi og Ronaldo?

Spansk avis hevder Ødegaard slettet positive tweets om Lionel Messi

OSLO/MADRID (VG) Martin Ødegaard (16) ble utfordret på hvem han liker best av sin nye lagkamerat Cristiano Ronaldo (29) og Barcelona-stjernen Lionel Messi (27).

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

16-åringen trengte ikke lange tenkepausen før han svarte:

– For øyeblikket Ronaldo!

Så gliste den ferske Real Madrid-spilleren fra øre til øre. Svaret er ikke veldig overraskende, men Ødegaard har fortalt at Lionel Messi er favoritten i et intervju med Aftenposten junior.

Den spanske avisen El Mundo Deportivo skriver torsdag at Ødegaard har slettet to meldinger på sin Twitter-konto hvor han har omtalt Messi, superstjernen som herjer for Real Madrids erkerival Barcelona, og har lagt ved bilder av disse.

Hyllet Ronaldo

I den ene Twitter-meldingen skal Ødegaard kun ha skrevet «Meeeessi» og lagt ved et bilde fra en Argentina-kamp i Brasil i fjor sommer. I den andre meldte 16-åringen at han koste seg med Josimars Messi-biografi. Begge disse Twitter-meldingene skal nå være fjernet.

En melding som derimot ikke er tatt vekk, og som ikke er til å ta feil av er:

MØTTE STJERNENE: Ødegaard sammen med Sergio Ramos (t.v.) og Cristiano Ronaldo. Foto:,Tore Pedersen

El Mundo Deportivo mener å vite at meldingene er fjernet de siste dagene, og skriver samtidig at det ikke hadde vært nødvendig, men at det trolig er gjort «for sikkerhets skyld».

På bildedelingstjenesten Instagram følger Ødegaard forøvrig både Ronaldo og Messi i tillegg til blant andre Chelseas Eden Hazard, Liverpool-trioen Steven Gerrard, Philippe Coutinho og Raheem Sterling samt ikonet Justin Bieber.

Taus om Ronaldo-møte

Fotballagent Tore Pedersen la torsdag ut et bilde på Instagram hvor Ødegaard poserte sammen med Real Madrid-stjernene Sergio Ramos og Cristiano Ronaldo.

På spørsmål om hva Ødegaard snakket ned om den profilerte duoen om, svarte han i kjent stil:

– Jeg møtte disse, hadde en prat med de og det er flotte folk og vi hadde en god samtale. Hva som ble sagt der, føler jeg er mellom meg og dem. Jeg lar det være med det.

Artikkelen fortsetter under bildespesialen!

En time og 13 minutter forsinket kom Ødegaard ut på podiet for å bli presentert som Real Madrid-spiller torsdag ettermiddag. Tidligere på dagen gjennomgikk han den medisinske sjekken og signerte en kontrakt på 3,5 år med gigantklubben.

– Jeg følte dette var den beste muligheten for meg til å utvikle meg som fotballspiller. Å være en del av denne klubben tror jeg er det beste for meg både sportslig og utenomsportslig, sier Ødegaard til VG.

På reservelaget

16-åringen forteller at han har flotte samtaler med Real Madrid-ledelsen de siste dagene, men vil ikke røpe noe om innholdet. Direktør Emilio Butragueno sier at Ødegaard nå knyttes til Real Madrids reservelag Castilla på nivå tre.

Ødegaard sier seg han skal trene litt med førstelaget og litt med Castilla. Han ramser opp Ronaldo, Bale og Isco på spørsmål om sine nye lagkompiser.

– Målet mitt er å bli en bedre fotballspiller. Første- eller andrelag er ikke så viktig. Jeg skal bli en bedre fotballspiller så får det komme når det kommer. Jeg følte meg hjemme da jeg kom hit, sier Ødegaard.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder