Åpner for eliteseriespill i 2014

Gjenforening med lillebror i Lillestrøm mest aktuelt

MULIGHET FOR GJENFORENING: Brødrene John Arne (t.h.) og Bjørn Helge Riise kan begge bli å se i Lillestrøm-drakt i 2014. Fulham-proffen ser nemlig for seg en retur til norsk fotball på nyåret. Foto: Espen Braata/VG

Riise: - Tiden kan være moden for å flytte hjem

Etter 15 år i utlendighet kan John Arne Riise (33) komme til å returnere til norske fotballbaner etter nyttår, melder TV 2.

  • Jørgen B. Hoff

Artikkelen er over seks år gammel

- Jeg har bodd i utlandet i nesten halve livet mitt. Tiden kan være moden for å flytte hjem på nyåret, sier John Arne Riise til TV 2 Sporten.

33-åringen med 110 landskamper for Norge har slitt med spilletiden for et Fulham-lag i kraftig motgang denne høsten. Han har ikke vært på banen siden tredje serierunde, utover en opptreden i ligacupen.

Kontrakten hans med London-klubben løper ut etter inneværende sesong, noe som trolig innebærer at det ikke skal rare summene til for å kjøpe ham ut i januar.

Vil avslutte med lillebror

Nå innser han at en eventyrlig profftilværelse kan gå mot slutten. Da vil i så fall Lillestrøm trolig være det eneste aktuelle alternativet, ifølge TV 2.

Storebror Riise gjestet Åråsen i forbindelse med serieavslutningen mot Rosenborg forrige helg, og har et sterkt uttrykt ønske om å gjenforenes med lillebror Bjørn Helge (30). Samtidig mener at han fortsatt har mye å gi på fotballbanen, selv etter 15 år i klubber som Monaco, Liverpool, Roma og Fulham.

- Det hadde vært gøy å avslutte karrieren i Lillestrøm sammen med «brodern», men jeg har ikke tatt noen avgjørelse på hva jeg skal gjøre ennå. Jeg føler i hvert fall at jeg kan spille i fire-fem år til, sier Riise til TV 2.

Det er ikke lenge siden Riises forrige LSK-flørt, men denne gangen er han mer konkret når det kommer til tidspunkt.

Trenger hjelp

Lillestrøms sportsdirektør Torgeir Bjarmann sier til TV 2 at klubben er interessert i å se på muligheten for å hente Riise hjem.

Da er imidlertid klubben avhengig av ekstern økonomisk hjelp dersom det skal kunne la seg ordne.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder