SCORET TO: Cristiano Ronaldo sørget for to frisparkmål mot Zürich. Her sender han avgårde skuddet som sørger for 4-2 på tampen - med god hjelp av keeper Johnny Leoni. Foto: AP

Ronaldo-dobbel da Real knuste Zürich

(Zürich-Real Madrid 2-5) Real Madrid lekte seg i en omgang, men var ille ute etter pause mot Zürich. Det endte likevel med 5-2-seier for verdens dyreste fotballag.

VGLive: Høydepunkter fra kveldens kamper!

Cristiano Ronaldo ga Real ledelsen med en frisparkkanon, og Raul og Gonzalo Higuain økte hver sin gang før pause. Det så ut til å gå mot utklassingsseier for Reals «Galacticos».

VG Debatt:
"Real Madrid var klart best, og det var klasseforskjell på lagene. Stressende når Zürich scorer to på rappen, men en objektiv tilskuer ville nok sett at Real Madrid hadde kontroll selv da. Kjedelig med såpass mange unødvendige gule kort."
Diskutér kampen her!

Den spanske klubben tok foten av gasspedalen etter pause, og det holdt på å straffe seg. I det 64. minutt fikk hjemmelaget straffe da Real-keeper Iker Casillas rev ned en motspiller, og Xavier Margairaz scoret.

Bare ett minutt senere reduserte Zürich igjen da Silvan Aegerter nikket inn et hjørnespark. Da blinket varsellampene hos Real, og Zürich hadde flere store sjanser til å utligne før Real scoret to ganger til i sluttminuttene.

Ronaldo satte inn sitt annet frispark for kvelden før Guti fikk siste ord med en vakker lobb i fjerde overtidsminutt.

- Kanskje vi trodde det var over da vi ledet 3-0, men det var det ikke. Vi må hindre gjentakelse om vi vil nå langt i turneringen, sa Guti.

- Det var ingen fare. Etter de to raske målene måtte vi bare skru opp litt, hevdet Higuain.

Pippo-dobbel

I samme gruppe ble Filippo Inzaghi den store spilleren da Milan vant 2-1 i øsregnet i Marseille.

Veteranspissen scoret ledermålet i første omgang da han fikk stå alene ved lengste stolpe og score etter forarbeid av Pato og Clarence Seedorf i det 28. minutt. Det var hans 43. mesterligamål.

Gabriel Heinze utlignet da han nikket inn et frispark tidlig i annen omgang, og vertene bokstavelig talt fosset fram i jakt på et vinnermål. I stedet var det Milan som la sin svake serieform bak seg og avgjorde kampen.

Han viste sine måljegerinstinkter da han løp seg fri foran mål på et innlegg fra venstre og sparket inn vinnermålet med utsiden av høyrefoten.

TOK TRE POENG: Filippo Inzaghi feirer sin andre scoring mens Marseille-keeper Steve Mandana fortviler. Milan tok alle poengene i Marseille. Foto: EPA

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder