UTLIGNING: Her setter Wilfried Ndidi 1–1-målet i duell med Chelsea-kaptein Cesar Azpilicueta.

UTLIGNING: Her setter Wilfried Ndidi 1–1-målet i duell med Chelsea-kaptein Cesar Azpilicueta. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP

Chelsea snublet i Lampards retur til Stamford Bridge: – Du så de var på knærne

(Chelsea – Leicester 1–1) Mason Mount (20) sørget for hjemmejubel på Stamford Bridge allerede etter syv minutter. Den varte én time – så stilnet vertene.

– Fantastisk start. Vi kunne ledet med enda ett og to mål, slo Frank Lampard fast i et intervju med Sky Sports sendt på TV 2 etter kampen.

– Så lot vi dem komme tilbake i kampen... Jeg var ikke fornøyd med 2. omgang. Vi hadde ikke nok ro med ballen og vi inviterte dem rett inn i kampen igjen. Dette var vår første hjemmekamp, men vi må vise oss bedre, fortsatte en tydlig skuffet Lampard.

Mason Mount sørget for en drømmestart da han utnyttet at Wilfried Ndidi sov i timen. 20-åringen løp ham opp, stjal ballen og på atletisk vis satte han inn 1–0 bak Kasper Schmeichel.

– Det er sånn manageren vil at vi skal presse: høyt press og angrepsfotball. Jeg tenkte bare at jeg måtte stå på beina og score, sa Mount på TV 2 etter kampen.

Han var misfornøyd med resultatet, men langt mer fornøyd enn synderen Ndidi etter kampen.

– Jeg prøver å ikke tenke på det, men det er fotball. Jeg visste ikke at han var der, sa Ndidi – tydelig skuffet – om 0–1-målet etter kampen.

PANGÅPNET: Mason Mount stjal ballen fra Wilfried Ndidi og scoret kampens første mål etter syv minutter. Foto: Frank Augstein / TT NYHETSBYRÅN

Slo tilbake

På Stamford Bridge har en tidlig Chelsea-ledelse vanligvis vært synonymt med hjemmeseier, men de blåkledde vertene slet med å få kontroll på kampen.

I det 67. spilleminutt svingte James Maddison et knallhardt hjørnespark inn i feltet – og der var en revansjelysten Ndidi råsterk i duell med Cesar Azpilicueta. Han stanget inn 1–1 med Chelsea-kapteinen på slep.

– Du så de var på knærne. Vi hadde sjanser, men når du kommer til denne banen må du sette dem, sa James Maddison da han ble intervjuet sammen med Ndidi på TV 2 etter kampen.

– Reaksjonen hans var fantastisk. Å vise den type personlighet og gjøre opp for seg med en knallheading. Glem den første feilen, han var fantastisk, sa James Maddison, som forsøkte å muntre opp en skuffet Ndidi gjennom hele intervjuet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder