NEDTUR: Antoine Griezmann fortviler under kampen.

NEDTUR: Antoine Griezmann fortviler under kampen. Foto: ALBERT GEA / X01398

Ny Atletico Madrid-nedtur etter at seriegullet gikk tapt

(Espanyol – Atletico Madrid 3-0) Først røk seriegullet for Atletico Madrid. Deretter gikk de på en smell mot «lillebror» i seriemester Barcelonas by, denne helgen.

Lørdag satte først Diego Godin ballen i eget mål på overtid i første omgang for Atlético Madrid. Og bedre ble det ikke da Espanyols Borja Iglesias doblet hjemmelagets ledelse.

Og da dommer Jose Luis Munuera Montero pekte på straffemerket i det 89. minutt og Iglesias satte inn sitt andre og Espanyols tredje mål for dagen, var nedturen komplett for Diego Simeones menn.

les også

Messi-magi senket Liverpool – scoret sitt 600. mål på drømmefrispark

Barcelona sikret seriegullet forrige helg med tre runder igjen av serien, siden innbyrdes oppgjør teller i Spania. Og samtidig som Barcelona har vært overlegne har den andre spanske giganten Real Madrid slitt denne sesongen, etter at Cristiano Ronaldo gikk til Juventus.

Etter klubbens tredje seier i Champions League på rad har hovedstadsklubben vært sjanseløse mot laget fra Catalonia. 18 poeng har Real Madrid opp til Barcelona i det begge lag har tre kamper igjen denne sesongen. Barcelona spiller forøvrig borte mot Celta Vigo lørdag kveld.

les også

Klopp om sine nederlag: – Nei, det er ingen forbannelse

Og samtidig som rivalen Atletico Madrid gikk på en smell lørdag ettermiddag har laget fra Catalona hatt en enormt god uke. Onsdag sablet Barcelona ned Liverpool med en overbevisende 3–0 seier i semifinalen i Champions League. Om det ikke er avgjort før returen, så er i alle fall oppgaven tøff for Liverpool når de skal ta imot de spanske seriemesterne om fire dager.

Sjekk for øvrig Messis frisparkperle mot Liverpool:

PS! I samarbeid med Strive ser du 2 kamper fra storturneringen ICC på VG+ i sommer. (Redaksjonelt samarbeid)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder